2019-03-24 23:40


Marius Copil pierde primul meci al confruntării dintre România și Spania

 |  18:30
Marius Copil pierde primul meci al confruntării dintre România și Spania

Marius Copil, în vârstă de 25 de ani, a fost învins, vineri, scor 6-7 (4-7), 7-5, 4-6, 6-3, 3-6, de Feliciano Lopez, 34 de ani, în primul meci al confruntării dintre România și Spania, în turul 2 al Grupei I din zona euroafricană a Cupei Davis.

Partida dintre Marius Copil, aflat pe locul 163 ATP, și Feliciano Lopez a durat 3 ore și 41 de minute. Condus în două rânduri la seturi, mai întâi cu 1-0, după un prim act pierdut în tie-break, scor 6-7 (4-7), după care cu 2-1, Marius Copil a revenit și a egalat la 2, scrie Mediafax.

În setul decisiv, Copil s-a ridicat din nou la nivelul jucătorului spaniol aflat pe locul 20 în clasamentul mondial, însă doar până la scorul de 3-4, când a pierdut pe propriul serviciu, iar apoi Feliciano Lopez și-a consolidat break-ul și a câștigat partida.

Scorul la general între România și Spania devine astfel 0-1, dar Adrian Ungur (locul 185 ATP) are șansa să readucă egalitatea dacă va câștiga cel de-al doilea meci al zilei în fața lui Roberto Bautista (locul 15 ATP).

În cea de-a doua zi, sâmbătă, se va disputa meciul de dublu Horia Tecău/Florin Mergea împotriva Marc Lopez/Pablo Carreno, în timp ce duminică sunt programate partidele Marius Copil - Roberto Bautista, respectiv Adrian Ungur - Feliciano Lopez.

România și Spania se confruntă în turul 2 al Grupei I Europa/Africa din Cupa Davis, în perioada 15-17 iulie. Toate meciurile se vor disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-15

TAGURI: marius copil, tenis, romania, spania, cupa davis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...