2018-12-19 18:24


Marius Şumudică, extrem de nervos: Va fi foarte greu ca Enache să mai joace cu Șumudică antrenor

 |  08:17
Marius Şumudică, extrem de nervos: Va fi foarte greu ca Enache să mai joace cu Șumudică antrenor

Atehnicianul Astra Giurgiu, Marius Şumudică a declarat că afirmaţiile lui Gabi Enache „nu sunt ok” nici faţă de colegi, nici faţă de antrenor. Acesta a ţinut să precizeze că va fi foarte greu ca „Enache să mai joace cu Șumudică antrenor”.

Reacţia lui Marius Şumudică vine după ce Gabi Enache a afirmat că Steaua este cea mai bună echipă.

"Nu sunt niște declarații OK față de colegi și nici de antrenor. Dacă tu spui că cea mai bună echipă e Steaua, trebuie să-ți asumi asta. Cred că a greșit un pic și a fost luat de val. Din punctul meu de vedere, va fi foarte greu ca Enache să mai joace cu Șumudică antrenor. Dacă el a declarat că-și dorește să ajungă la un club fără datorii, atât timp cât noi ne luptăm cu respectivul club, e foarte greu să mai faci parte din planurile mele", a declarat Marius Șumudică, scrie Gazeta Sporturilor.

La polul opus, Laurențiu Reghecampf  consideră că jucătorul nu a făcut vreo greșerală prin acele declarațiile sale.

"Eu cred că Enache n-a greșit cu nimic. Într-adevăr ni-l dorim, dar trebuie să ajungem la un acord cu clubul. El n-a omorât pe nimeni, n-a făcut nimic greșit că a dat acele declarații. E părerea lui. Dacă va rămîne la Astra fiți siguri că o va face la același nivel ca și până acum", a precizat antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

TAGURI: marius sumudica, nervos, foarte, greu, enache, joaca, antrenor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...