2017-01-21 06:20

SPORT


Marius Lăcătuş a găsit formula ideală pentru returul campionatului

 |  18:33
Marius Lăcătuş a găsit formula ideală pentru returul campionatului

Cu o săptămână înaintea primului meci oficial din 2011,Steaua a spulberat formaţia de Liga a 3-a CS Tunari cu 11-0. Marius Lăcătuş afolosit o formulă apropiată de cea pe care se va baza şi în duelul cuUniversitatea Craiova.

Revenit cu coada între picioare în Ghencea, Nicolae Dicăeste surpriza pregătită de tehnician, care îl va titulariza şi pe LaurenţiuMarinescu, unul dintre cei mai buni jucători în stagiile din Antalya. Singuraincertitudine este la fundaşii centrali, unde „Fiara” trebuie să utilizeze doardoi, astfel că e foarte posibil ca Florin Gardoş să fie avansat mijlocaş dinretur, postul pe care a jucat până să semneze cu Steaua. Şi în atac tehnicianula fost nevoit să schimbe faţă de turul campionatului, Bilaşco fiind titularincontestabil în acest moment după plecările lui Stancu şi Kapetanos.

Iliev – oficial, Maicon şi Karim - în stand-by

BulgarulValentin Iliev a semnat sâmbătă contractul cu Steaua la palatul lui GigiBecali, iar în următorul sezon şi jumătate va încasa nu mai puţin de 430.000 deeuro, dintre care mai bine de jumătate reprezintă prima de instalare. Înschimb, transferurile anunţate de patronul Stelei, Maicon Oliveira de la VolinLuţk şi iranianul Karim Ansarifard, nu mai sunt atât de sigur şi e foarteposibil ca nici unul să nu mai evolueze în Ghencea. “Trebuia să vină la Bucureşti, dar sunt ceva probleme. Oricum, suntem mai aproape dea-l duce pe Maicon decât pe Karim”, a explicat Becali.

Echipa ideală pentru retur:

Tătăruşanu- Bonfim, Geraldo, Galamaz (Iliev), Brandan - Ricardo, Marinescu (Gardoş) -Nicoliţă, Dică, Szekely - Bilaşco


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image