2016-12-10 03:23

SPORT


Mascarada a reînceput, Comisiile Ligii se spală pe mâini!

 |  13:57
Mascarada a reînceput, Comisiile Ligii se spală pe mâini!

Sezonul trecut am crezut cu toţii că a fost atins apogeul acuzaţiilor conducătorilor din fotbalul românesc. Se părea că odată cu ieşirea din prim-plan a unor personaje ca Marian Iancu sau Adrian Mititelu, vorbele grele vor mai dispărea din mass-media, însă iată că nu au trecut decât cinci etape din acest campionat şi a apărut din nou circul. Tonul l-a dat Adrian Porumboiu, care nu poate să uite cum foştii săi angajaţi, Marius Stan şi Dorinel Munteanu, cu care a avut mai multe conflicte verbale de-a lungul timpului, au câştigat titlul în România. Primul derapaj l-a avut când s-a legat de corectitudine meciului Oţelul – CFR Cluj, despre care a spus că va fi aranjat, aluzie la uşurinţa cu care ardelenii au cedat sezonul trecut în Gruia împotriva trupei lui Dorinel Munteanu. „Jucaţi 2 solist la Oţelul - CFR Cluj. Va fi un meci al prieteniei”, a spus Porumboiu. Ulterior, l-a acuzat dur şi pe tehnicianul campioanei, pe care îl face nonşalant blatist. „Când era antrenor la Vaslui mi-a cerut să cumpăr meciuri. O să vedeţi la meci dacă am dreptate sau nu. Dorinel a fost la Vaslui şi stiu ce-i poate pielea! Şi-a găsit acolo un mediu potrivit pentru aşa ceva, alături de Marius Stan. Dorinel Munteanu e un blatist”, a mai declarat fostul arbitru. La auzul acestor vorbe, bossul gălăţenilor nu a stat pe gânduri şi l-a reclamat pe finanţatorul moldovenilor la Comisia de Disciplină.

„Eu am deja un proces cu Porumboiu, dar o să-l mai dau o dată în judecată. Nu vreau să mă pun la mintea unor oameni bolnavi. Porumboiu în loc să se uite în ograda lui, se uită în a altuia, nu ştie să piardă. El vorbeşte numai prostii”, a replicat Munteanu.

Şeful Comisiei de Disciplina se face că nu vede

Toate acuzele par a avea girul Ligii Profesioniste. Contactat de „Puterea” pentru a desluşi cât mai bine acest caz, Doru Neagu, preşedintele Comisiei de Disciplină, s-a făcut că plouă. „Nu cunosc şi nici nu mă interesează acest subiect. Nu am văzut nimic şi nici nu am auzit nimic. La noi la Ligă nu a ajuns nici un memoriu al lui Marius Stan”, a declarat oficialul LPF.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image