Meci cu Jean Pascal, 25 mai: Bute: Îmi joc cariera
2018-08-19 16:31


Meci cu Jean Pascal, 25 mai: Bute: Îmi joc cariera

 |  18:58
Meci cu Jean Pascal, 25 mai: Bute: Îmi joc cariera

Lucian Buteşi Jean Pascal au promovat meciul de pe 25 mai la Centre Bell. Conferinţa de presăa celor doi pugilişti a decurs calm, fărăincidente sau declaraţii care mai de care mai ameninţătoare.

Românul spune că se aşteaptă la un adevărat război cu Jean Pascal, dar este pregătit pentru această confruntare, care l-ar putea aduce din nou în faţa reflectoarelor: „Ştiu că nu va fi un meci uşor, va fi un meci foarte dificil. Îl respect mult pe Jean, este exploziv şi loveşte tare, dar voi fi pregătit să merg la război. În joc sunt cariera şi viitorul meu”.

Antrenorul românului, Stephane Larouche, a surprins, afirmând că Pascal este favoritul disputei de la Montreal: „Noi va trebui să fim impresionanţi, Lucian trebuie să-şi facă treaba. Vom merge în stagiul de pregătire cu acest gând. Ştim că Pascal este exploziv şi dur, dar nu-şi atinge adesea ţinta şi nu este eficace. E recunoscut ca un boxer ce nu are multă energie. Însă, în opinia mea, favoritul va fi Pascal, iar Lucian este de acord cu mine”.

Pascal, cel care l-a deposedat pe Adrian Diaconu de centura WBC la semigrea, i-a mulţumit lui Bute că a acceptat în sfârşit lupta pe care o căutase de mai mulţi ani: „Se anunţă cel mai dificil meci din cariera mea. Bute şi-a apărat coroana mondială de 10 ori şi a fost campion mondial timp de 5 ani. Voi avea o misiune grea. Poate că pe hârtie par favorit, dar pentru mine favoritul trebuie să fie Bute, ţinând cont de parcursul lui”.

Meciul stârneşte mare interes înCanada, peste 3.000 de bilete fiind vândute în câteva ore, potrivit Agerpres. Se aşteaptăca 20.000 de spectatori săasiste la confruntarea din Centre Bell, iar meciul va fi transmis în SUA prin HBO.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-09-04

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...