2017-01-24 19:35


„Meci greu pentru Vaslui la Zurich, acolo e fieful UEFA”

 |  14:36
„Meci greu pentru Vaslui la Zurich, acolo e fieful UEFA”

Chiar dacă nu au învins nici una în Liga Europa, Vaslui şi Steaua păstrează şanse importante de calificare în primăvara europeană. Moldovenii lui Hizo au făcut un meci fantastic contra lui Lazio, ocupanta locului 4 în Serie A, în timp ce Steaua a cedat greu în Germania. Şeful Ligii, Dumitru Dragomir, laudă prestaţiile celor două echipe româneşti, însă, paradoxal, acordă şanse mai mari roş-albaştrilor.

„Au fost două meciuri extraordinare. E greu şi pentru Vaslui, şi pentru Steaua, dar amândouă au şanse. Cele două au făcut cinste zilei naţionale. Vasluiul are meci greu la Zurich, acolo e fieful UEFA”, a spus Dragomir.

Calculele sunt simple, amândouă trebuie să bată

FC Vaslui depinde doar de ea dacă va merge în optimile Europa League. O victorie în deplasare cu FC Zurich aduce automat calificarea, indiferent ce se întâmplă în celălalt meci al grupei, Lazio – Sporting Lisabona. Steaua, pe lângă faptul că trebuie să învingă pe AEK Larnaca, are nevoie şi de ajutorul lui Schalke, care nu trebuie să cedeze toate punctele cu Maccabi Haifa. Nemţii sunt calificaţi şi, mai mult ca sigur, vor folosi o echipă de rezerve.  

Cocoşul, din nou căpitan!

Cu un sezon nu la fel de strălucit ca şi precedentul, Radu Ştefan are în continuare toată încrederea antrenorului lazial Edy Reja. Şi ca să îi demonstreze că este un pilon important în echipa romană, în ciuda prestaţiilor mai slabe din această toamnă, tehnicianul l-a pus căpitan în meciul cu FC Vaslui de la Piatra Neamţ. Nu este pentru prima dată când face acest lucru, chiar dacă în formula de start contra moldovenilor, Lazio a avut nume mari, ca Hernanes, Klose, Cana sau Cisse.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image