2016-12-08 12:01

SPORT


Meciul Cairo – Stoica se rejoacă

 |  16:30

Promotorul Eduard Irimia anunţă că decizia luată la meciul dintre Andrei Stoica şi Redouan Cairo de la SuperKombat Podgorica a fost anulată, ca urmare a unei erori de arbitraj. „Rezultatul a fost anulat după analiza completă a evenimentului. În mod normal, mai trebuia un extra-round”, a spus Irimia. La o gală ulterioară va fi organizată o nouă revanşă între cei doi. De asemenea, luptătorul român va trebui să-şi ceară scuze public faţă de Redouan Cairo, după ce, în direct la Eurosport,  l-a făcut „nigger” pe luptătorul surinamez. „Vreau să îmi cer încă o dată iertare. A fost o eroare de exprimare din cauza faptului că nu vorbesc bine limba engleza. În plus, doi dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt de culoare. Nu sunt deloc un rasist”, a afirmat încă o dată Stoica.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-26

TAGURI: cairo, stoica, rejoaca, meciComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Steaua e mai iubită peste hotare decât acasă La ultimul meci din campionat, Steaua a adunat doar 500 de spectatori pe Arena Naţională la... 05 Dec 2016 | (0)
FIFA anchetează incidentele de la meciul România-Polonia Federația internațională de fotbal (FIFA) a deschis o procedură disciplinară după incidentele... 18 Noi 2016 | (0)