2017-01-20 12:22

SPORT


Meciul lui Bute va fi televizat în 160 de ţări, nu şi în România

 |  13:14
Meciul lui Bute va fi televizat în 160 de ţări, nu şi în România

Cel mai important meci al anului din boxul profesionistromânesc, Lucian Bute vs Brian Magee, are toate şansele să nu fie văzut şi înţara noastră după ce nici una dintre televiziuni nu a ajuns la un acord cuInterbox pentru transmiterea galei. Surse apropiate clubului canadian audezvăluit pentru "Puterea" că mai multe televiziuni din ţară s-auinteresat de gală, însă nu au făcut nici o ofertă concretă, iar cel maiprobabil vor încerca un ultim asalt cu câteva zile înainte de meci.

Până acum, televiziuni din nu mai puţin de 160 de ţări ausemnat contracte cu Interbox pentru transmiterea galei în care va mai boxa şiun alt român, Viorel Simion. Dintre acestea, nu mai puţin de 30 vor transmiteîn direct, în timp ce restul vor da reluare a doua zi.

Lucian Bute, care maine va împlini 30 de ani, îşi va apăratitlul mondial IBF la supermijlocie pentru a 7-a oară în carieră pe 19 martie,la Centre Bell din Montreal, în faţa nord-irlandezului Brian Magee, cel caredeţine centura de campion european EBU din ianuarie 2010.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-09-23

Mai multe imagini:
Meciul lui Bute va fi televizat în 160 de ţări, nu şi în România
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image