2018-12-14 20:01


Messi: “Mă retrag de la Barcelona”

 |  19:07
Messi: “Mă retrag de la Barcelona”
Florentin Dincă

În ultimii ani, Lionel Messi, proaspătul câştigător al Balonului de Aur, pentru a patra oară, a fost subiectul unui mega-transfer la o superputere a Europei. Ba că a fost vorba de Manchester City, ba ca a fost vorba de PSG, ba mai nou de la Chelsea, mereu au fost aruncate pe piaţă sume de ordinul sutelor de milioane de euro pentru o mutare a starului lui FC Barcelona. Numai că Leo se simte prea bine pe Nou Camp, unde este respectat ca un zeu.

Argentinianul a dat un interviu în France Football în care a afirmat ferm şi concis că nu va mai evolua la un alt club european în afară de Barcelona, punând astfel capăt tuturor speculaţiilor care îl dădeau transferat mai devreme sau mai târziu. "Cu siguranță, eu nu voi juca la vreun alt club european. Barcelona este casa mea și am de gând să mă retrag de aici! Totuși, s-ar putea să ajung pe final și în Argentina. Eu vreau să rămân la Barcelona. Mă simt mult mai bine față de anii precedenți. Cred că sunt acum la nivelul din urmă cu patru sezoane", a declarat Messi, citat de digisport.ro.

Messi: “Mă retrag de la Barcelona”
zoom
Anul trecut, şeicii care patronează PSG şi Manchester City au suplimentat ofertele pentru Messi. Pe lângă cei doi coloşi, alte doi granzi, Chelsea şi Manchester United, au înaintat propuneri prin fel şi fel de intermediari. Sumele vehiculate, apropiate ca valoare, sunt de-a dreptul ameţitoare pentru Barcelona. Ultima, şi cea mai consistentă, a venit de la Roman Abramovich, şi se ridică la 355 de milioane de euro, bani îi care este inclus şi salariul fotbalistului pe următorii cinci ani: 30 de milioane de euro pe sezon. Dar Leo rămâne impasibil aceste sume astronomice, el fiind mulţumit de cât îi oferă Barcelona, 22 de milioane de euro pe an.

Messi: “Mă retrag de la Barcelona”
zoom
Fotomontaj


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: lionel messi, barcelona, transfer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...