2018-12-15 09:16


Messi duce Barcelona pe Wembley!

 |  13:06
Messi duce Barcelona pe Wembley!

Trupalui Guardiola este cu un picior şi jumătate în finala Ligii Campionilor, dupăce a trecut cu 2-0 de Real Madrid în semifinalele competiţiei. Ambele reuşiteau purtat semnătura celui mai bun fotbalist al planetei, Leo Messi, care apunctat în ultimul sfert de oră. Până în minutul 60 disputa fusese extrem deechilibrată, însă arbitrul Wolfgang Stark a decis să îl elimine pe portughezulPepe, iar din acel moment Barcelona a preluat frâiele partidei. Tot atunci afost trimis în tribune şi Jose Mourinho, care a vociferat vehement la deciziacentralului german.

Ambiiantrenori s-au confruntat cu serioase probleme de efectiv înaintea acesteipartide. Dacă Real nu a putut conta pe Carvalho, suspendat, şi Khedira,accidentat, Guardiola nu s-a putut baza pe Iniesta, Abidal, Adriano şi Maxwell,toţi accidentaţi. Datorită faptului că ultimii trei erau fundaşi, Barcelona aimprovizat foarte mult în apărare. A fost introdus Mascherano apărător central,alături de Pique, iar Puyol, care nu era refăcut 100%, a jucat tot meciul pepostul de fundaş stânga.

“Am făcut un meci foarte bun. Este un rezultatfoarte bun, trebuie să-mi felicit jucătorii. Este un mare noroc să avem unjucător precum Messi. Are doar 23 de ani şi este deja al treilea cel mai bunmarcator din istoria Barcelonei. Este enorm”, a declarat Guardiola la finalulîntâlnirii.

„Vommerge la Barcelona cu tot orgoliul din lume, din respect pentru lumea noastrăcare este fotbalul. Chiar dacă uneori această lume mă dezgustă puţin. De ce nune lasă să jucăm contra lor? Nu înţeleg. Faci un sistem, dar arbitrul nu telasă să-l foloseşti. De ce l-a eliminat pe Pepe? Am câştigat de două ori LigaCampionilor şi am câştigat pe teren, cu FC Porto, un club dintr-o ţară care înmod normal nu câştigă, şi cu Inter Milano, care nu mai câştigase de 50 de ani.Guardiola este un antrenor fantastic, dar a câştigat Liga Campionilor (în 2009)pe care mie mi-ar fi fost ruşine s-o câştig, cu scandalul contra celor de laChelsea. Şi dacă va câştiga şi în acest an, va fi cu scandalul de pe Bernabeu.Sper că va câştiga într-o zi o Ligă a Campionilor curată, fără scandal”,a adăugat şi Mourinho.

RealMadrid: Casillas - Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo - Xabi Alonso, Pepe, L.Diarra - Özil (Adebayor '46) - Cristiano Ronaldo, Di Maria

FCBarcelona: Valdes - Alves, Mascherano, Piqué, Puyol - Xavi, Busquets , Keita -Pedro (Afellay '71), Messi, Villa (Sergi Roberto '90+1)

Returulde peste o săptămână se anunţă unul imposibil pentru Real Madrid. Cu Mourinhoîn tribune şi cu Sergio Ramos suspendat, gruparea de pe Bernabeu rămâne din nousă viseze la trofeul Ligii Campionilor. Într-o finală în care Barcelona vaîntâlni mai mult ca sigur pe Manchester United, învingătoare şi ea în primamanşă cu 2-0, în deplasare la Schalke 04.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...