2018-12-14 13:17


Mexicanul Antonio Margarito spune adio boxului

 |  12:46
Mexicanul Antonio Margarito spune adio boxului

Campionul mondial la categoria welter în versiunea WBA, IFB şi WBO, mexicanul Antonio Margarito, şi-a anunţat retragerea din box, punând astfel capăt unei cariere de 22 ani. Supranumit 'Tornada din Tijuana', Margarito are în palmares 38 de victorii (27 obţinute înainte de limită) şi 8 înfrângeri.

“După o îndelungă reflecţie şi diverse discuţii cu familia şi echipa mea, am căzut cu toţii de acord că a sosit momentul să agăţ mănuşile în cui şi să încep un nou capitol al vieţii mele. După 22 de ani dedicaţi profesiei pe care o iubesc, am luat decizia de a-mi anunţat retragerea”, a anunţat boxerul în vârstă de 34 ani.

El a luptat, de-a lungul anilor cu unii dintre cei mai buni pugilişti, între care filipinezul Manny Pacquiao, portoricanul Miguel Cotto, americanul Shane Mosley şi argentinianul Sergio Martinez, însă este nevoit să renunţe la cariera sa din cauza leziunilor suferite în ultimele meciuri. În martie 2009, el a fost suspendat pentru o perioadă de un an, după ce a fost acuzat că a modificat bandajele înaintea meciului cu americanul Mosley.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-09-10

TAGURI: Adio, box, mexican, antonio_margarito, boxer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...