2019-01-16 08:15


Mihai Stoica, amendat după ce a agresat jurnaliştii de la ProSport şi Pro TV. VIDEO

 |  12:58
Mihai Stoica, amendat după ce a agresat  jurnaliştii de la ProSport şi Pro TV. VIDEO

Mihai Stoica, a ajuns, marţi dimineaţă, la o secţie de poliţie din Skopje, însoţit de un avocat, apoi a mers la tribunal unde a fost audiat pentru incidentele în cadrul cărora i-a înjurat şi agresat pe reporterii ProSport şi ProTV. Managerul Stelei, Mihai Stoica, a pledat vinovat şi a fost amendat cu 25.000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată.

Luni după-amiază reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor.

Citiţi şi:

Mihai Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Mihai Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-23

GALERIE MEDIA

Citeste si:
UPDATE. Mihai Stoica agresează jurnalişti. ActiveWatch sesizează UEFA

TAGURI: mihai, stoica, amendat, agresat, jurnalisti, romani, prosport, pro tv, video
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAUZA
23 Iul 2013

MEDIA .. observ relateaza partinitor atata timp cat nu-mi spune si de cauza ..ci numai DE EFECTUL petrecut la ,,contactul'' ..partilor! Eu cititor trebuie sa ''inghit'' numai partea ce convine MEDIEI! OK! s-a intamplat ce s-a intamplat! Dar care a fost cauza scandalului, care??!
Random imageUltimele stiriloading...