2018-12-18 17:20


Minune în Liga lui Mitică

 |  20:59
Minune în Liga lui Mitică

Într-un fotbal românesc care se zbate în mediocritate, unde multe cluburi sunt la pământ, atât din punct de vedere financiar, cât şi al bazelor materiale, şi se chinuiesc realmente să supravieţuiască, în primul eşalon chiar, Viorel Duru, şeful Departamentului Licenţieri, a găsit de cuviinţă să acorde licenţă pentru sezonul viitor tuturor celor 18 echipe din Liga 1. E prima dată după opt ani de când există acest program de licenţiere, când nici o echipă nu are vreo problemă în acest sens. „Am ajuns în sfârşit la normalitate. Cluburile au înţeles din greşelile trecutului şi şi-au făcut cum trebuie temele”, spune Duru.

„Comisia de licenţiere a cluburilor a pronunţat în data de 27.04.2012 deciziile privind cererile de acordare a licenţei formulate de cluburile participante în Liga I. Comisia de fond a acordat licenţa pentru Liga I, în sezonul 2012-2013, tuturor celor 18 cluburi solicitante. Deciziile pronunţate nu au fost atacate cu apel în termenul stabilit de Regulamentul de licenţiere, astfel că acestea au rămas definitive şi irevocabile prin neapelare”, se arată în comunicatul FRF.

Liga a doua mai aşteaptă

Dacă la Liga 1 lucrurile sunt imaculate din punctul de vedere al licenţelor pentru sezonul viitor, cu siguranţă unele cluburi din eşalonul secund vor întâmpina dificultăţi în obţinerea acestora: „În cazul cluburilor participante în campionatul Ligii a 2-a, care au solicitat licenţa pentru Liga I în sezonul 2012-2013, Comisia de licenţiere a cluburilor va funcţiona în perioada 15-25 mai 2012. Deciziile pronunţate de Comisia de fond vor putea fi atacate cu apel la Comisia de Apel, care va analiza eventualele contestaţii în perioada 31 mai-8 iunie 2012. Deciziile Comisiei de Apel sunt definitive şi executorii pe plan naţional. Deciziile Comisiei de Apel pot fi atacate cu recurs doar la Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne”, mai spune comunicatul Federaţiei.

Foto: Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-25

TAGURI: minune, liga 1, mitica dragomir, licente
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...