2017-01-23 06:36


Mircea Rednic: “Eu nu am CV de naţională, altele sunt criteriile pentru a deveni selecţioner”

 |  17:18
Mircea Rednic: “Eu nu am CV de naţională, altele sunt criteriile pentru a deveni selecţioner”
Antrenorul lui Khazar Lankaran, Mircea Rednic, adeclarat, în exclusivitate, pentru “Puterea”,că nu se pune problema să preia echipa naţională, aşa cum s-a vehiculat înultima perioadă, ca urmare a faptului că Olăroiu s-a înţeles cu o formaţie dinzona Arabiei. Lucescu va fi demis de la cârma primei reprezentative dacă nu vareuşi să învingă Bosnia pe 3 iunie.

“Nu are rost să mă întrebaţipe mine de asta. Eu nu am CV de echipa naţională, acolo altele sunt criteriilepentru a deveni selecţioner, nu de antrenor sau de performanţă. Nu mă bagsingur în seamă pentru aşa ceva. Nu am discutat cu nimeni şi sunt convins că nicinu mă va căuta nimeni. Eu ştiu mai bine ce se întâmplă”, a afirmatRednic pentru “Puterea”.

Conformpatronului Stelei, Gigi Becali, Olăroiu a refuzat oferta FRF-ului, iar VictorPiţurcă şi Gheorghe Hagi nu ar fi nici ei de acord să preia naţionala. Conformdeciziei Comitetului Executiv, Răzvan Lucescu va fi demis de la cârmareprezentativei tricolore în cazul în care România nu va învinge Bosnia şi vapierde orice şansă de calificare la EURO 2012.

Învârstă de 49 de ani, Mircea Rednic a câştigat de curând Cupa Azerbaidjanului cucei de la Khazar Lankaran, iar în prezent, pe lângă oferta de prelungire acontractului, mai este dorit de o formaţie din Belgia şi una din EmirateleArabe Unite. În cariera sa de antrenor, Puriul a adunat 7 trofee, dintre caredouă titluri de campion.

Acestaa mai dezvăluit că e posibil caluni să plece la Istanbul pentru a se întâlni cu patronul lui Khazar,miliardarul Mubariz Mansimov. Am discutat zilele trecute cu preşedintele clubului, caree fratele patronului, iar luni voi merge la Istanbul pentru o rundă de discuţiicu patronul. În opinia mea, nu vor fi probleme cu prelungirea contractului.Oamenii au planuri mari acolo, aadăugat Rednic. Acesta a precizat că imediat după ce va semna prelungirea, vaîncepe şi negocierile pentru transferurile mai multor fotbalişti din Liga 1. “Am deja lista, majoritatea sunt străini, dar voi spnuemai multe luni, după ce mă întâlnesc cu patronul”, a afirmattehnciainul. În ceea ce-l priveşte posibila achiziţionare a lui Bănel Nicoliţă de la Steaua, Mircea Rednic a spus că “orice e posibil. Eu nu am mai vorbit cu elde câteva luni. Nici nu ştiu care e situaţia lui, fiindcă cei de acolo cândrenunţă la el, când nu mai vor să-l vândă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image