2018-12-19 18:46


Mirel Rădoi: Şansele de accedere în faza următoare în Europa League sunt infime

 |  09:27
Mirel Rădoi: Şansele de accedere în faza următoare în Europa League sunt infime

Directorul tehnic al echipei FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, joi seară, că va rămâne la formaţie şi dacă ratează calificarea în grupele Europa League. Rădoi a ţinut să precizeze că şansele de accedere în faza următoare sunt infime la cum au jucat băieţii.

"Rămân şi pentru retur, rămân şi în cazul ratării calificării. M-am gândit bine şi cred că putem să revenim. Acum contează mai puţin dacă eşti bărbat sau laş. Indiferent că sunt eu sau altul, cu o echipă ca Steaua nu e de glumit. Trebuie să acceptăm şi criticile spectatorilor. Nu e normal să ni se strige «Demisia» după ce pierdem cu 0-3 acasă? Şansele de calificare sunt infime la cum am jucat. Dacă luăm cele două reprize cu ASA Târgu Mureş şi cea de-a doua de azi nu avem nicio şansă în retur, mai bine rămânem la Bucureşti. Sincer, în repriza a doua n-a mers nimic. Era previzibil rezultatul după primele două-trei minute, pentru că am abordat jocul total diferit faţă de repriza întâi. Putem vorbi de ghinion, de ocazii, eventual să facem poarta mai mare, dar asta nu scuză ce s-a întâmplat în partea a doua. Toţi suntem vinovaţi şi ruşinaţi de ceea ce s-a întâmplat", a afirmat Mirel Rădoi.

Directorul tehnic al echipei FC Steaua a mai spus că e o problemă de concentrare la echipă.

"La cum am jucat în repriza a doua cred că puteam să fiu şi în teren, nu doar pe bancă, şi un putema schimba nimic. E o problemă de concentrare la echipă. Din păcate am început să ne mulţumim cu aceste eşecuri şi asta nu ne bucură", a afirmat Mirel Rădoi.

În ceea ce priveşte afirmaţiile finanţatorului Gigi Becali potrivit cărora ar ceda echipa, dar nu are cui, Mirel Rădoi a precizat: "Dacă ne uităm la acest rezultat şi la joc toţi ne-am săturat, dar trebuie să ne ridicăm, pentru că suntem foarte jos, şi să schimbăm faţa echipei. Azi rezultatul şi jocul au fost deplorabile".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-21
Citeste si:
VIDEO. Steaua Bucureşti, învinsă pe teren propriu de Rosenborg, în play-off-ul Europa League
Salarii tăiate la Steaua după înfrângerea din meciul cu Rosenborg

TAGURI: mirel radoi, sanse, accedere, faza, urmatoare, europa, league, infime
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...