2018-12-15 09:55


Mirel Rădoi vrea să plece iar, Gigi Becali nu-l lasă

 |  19:13
Mirel Rădoi vrea să plece iar, Gigi Becali nu-l lasă
Florentin Dincă

Mirel Rădoi a ajuns la capătul puterilor. Steaua n-are unde să se antreneze, unde să joace, e pe 4 în clasament, a ratat cupele europene, a pierdut derby-ul cu Dinamo şi n-are suporterii alături. Antrenorul teoretic al Stelei simte că nu mai poate gestiona situaţia extrem de dificilă pe care echipa o traversează şi, în funcţie de rezultatul cu Astra Giurgiu din etapa viitoare a ligii 1, are de gând să demisioneze. Din nou.

Numai că Gigi Becali şi Valeriu Argăseală nu vor nici de data aceasta să-l lase să plece, aşa cum au procedat şi în vară, după partida tur cu Rosenborg, scor 0-3, când practic s-a încheiat aventura europeană a campioanei. 

“Toate meciurile Stelei sunt foarte importante. Nu mai legaţi un meci de viaţa unui antrenor. Mirel are contract cu noi până la sfârşitul acestui campionat şi nu se pune problema să analizăm situaţia lui după fiecare meci. Nu a spus că vrea să plece după meciul cu Astra. Cine a dat acest zvon, nu ştiu. El trebuie să-şi continue activitatea de antrenor, să ducă echipa în play-off şi să mergem mai departe în campionat”, a declarat Valeriu Argăseală.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: mirel radoi, steaua, gigi becali, demisie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...