2017-01-18 05:55

SPORT


Misiune imposibilă!

 |  21:00
Misiune imposibilă!

Echipa lui Andrei Pavel pare a avea şansa porcului de Crăciun în disputa cu Cehia, contând pentru barajul de rămânere în Grupa Mondială. Primele două partide de simplu vor debuta azi la Centrul Naţional de Tenis. Adrian Ungur va da piept cu Radek Stepanek, numărul 25 ATP, în timp ce Victor Crivoi îl va întâlni pe numărul 9 mondial, Tomas Berdych.

 “Tragerea la sorţi a fost OK pentru noi. Mă bucur mult că Adrian Ungur intră primul pe teren. Sper să înceapă cu dreptul, pentru că adversarii noştri nu se simt confortabil pe zgură, toţi au jucat pe teren dur, cu excepţia lui Hajek. Jucătorii noştri au fost prezenţi pe zgura de la Braşov şi sunt în formă”, a declarat Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei noastre. Nici Victor Crivoi nu se teme de renumele adversarului: “Sunt convins că voi avea parte de un meci extrem de dificil. Berdych e mult mai experimentat ca mine, dar voi da totul pentru a câştiga”, a spus Crivoi. Starul Cehiei a fost anul trecut finalist la Wimbledon şi Rolan Garros. Sâmbătă va avea loc întâlnirea de dublu, în care perechea Horia Tecău-Adrian Copil are şanse reale de a aduce un punct ţării noastre. “După doi ani voi juca din nou dublu în Cupa Davis şi doresc neapărat să câştigăm”, a spus Copil, care a fost completat de Tecău: “În funcţie de meciurile de vineri este posibil ca Cehia să schimbe echipa de dublu. Vom da cel mai bun tenis al nostru”.

Absenţa lui Hănescu, decisivă

Căpitanul nejucător al tricolorilor, Andrei Pavel, a fost dat total peste cap de refuzul lui Victor Hănescu de a participa la acest baraj decisiv. Chiar dacă la prima vedere a dat de înţeles cănu este deranjat de absenţa celui mai important jucător al României, lui Pavel nu i-a picat deloc bine această întâmplare. “Nu sunt supărat pe Victor, trebuie să îl înţelegem. Are o problemă personală, sper ca data viitoare să vină la Cupa Davis şi să ne ajute”.

Oaspete de seamă

La invitaţia preşedintelui FRT, Ruxandra Dragomir, la meciurile cu Cehia de la Centrul Naţional de Tenis va asista şi vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, Jaques Dupré. “Mă bucur să mă aflu în România. Sper să asistăm la partide de tenis viu disputate şi le urez succes tuturor jucătorilor. Felicit FRT pentru condiţiile excelente oferite în desfăşurarea partidelor de tenis din cadrul acestei competiţii importante”, a declarat oficialul FIT.

Program România-Cehia (TVR 2, TVR HD)

Vineri, ora 11.00: Adrian Ungur - Radek Stepanek, Victor Crivoi - Tomas Berdych

Sâmbătă, ora 12.00: Horia Tecău-Adrian Copil - Jan Hayek-Lucas Rosol

Duminică, ora 11.00: Adrian Ungur-Tomas Berdych, Victor Crivoi-Radek Stepanek


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image