2018-12-16 10:17


Mister Perfect

 |  00:13
Mister Perfect

Cornel Dinu a trecut cu bine peste un hop mare al vieţii. Operaţia pe cord deschis, care a durat aproximativ şapte ore, a fost o reuşită. Mister se simte bine, însă evoluţia sa va fi supravegheată foarte atent în următoarea perioadă. Conform chirurgului care l-a operat, Şerban Brădişteanu, Dinu nu va mai avea nevoie de o altă intervenţie chirurgicală şi îşi va putea relua activitatea normală.

Sănătatea lui Cornel Dinu, agravată de nenumăratele depresii

Starea de sănătate a lui Cornel Dinul s-a agravat încă din 2008, oficialul dinamovist acuzând nenumărate episoade de depresie.În 2008, şeful dinamoviştilor a vrut să părăsească gruparea din Ştefan cel Mare. El a acuzat o stare accentuată de depresie determinată de moartea unuia dintre câinii săi, ciobănescul german Nero. Decizia a fost întărită şi de probleme mai vechi, precum şi de numeroase scandaluri de la nivelul conducerii tehnice şi administrative a clubului. În 2009, suferind de ficat, depresie nervoasă şi reumatism, a decis să plece la tratament într-o clinic din afara ţării transmiţându-le colegilor de la Dinamo: “S-ar putea să mă vedeţi pentru ultima dată!”.

Problemele de sănătate ale soţiei sale, diagnosticată cu diabet avansat şi ateroscleroză, au contribuit la agravarea depresiei şi stării de epuizare psihică a lui Cornel Dinu. În 2010, acesta a căzut pradă oboselii cronice şi a stat internat trei săptămâni la Spitalul MAI. S-a externat cu puţin timp înainte ca soţiei sale să îi fie tăiate mai întâi două degete, iar apoi piciorul stâng, de la genunchi în jos. Operaţia soţiei sale a coincicu un alt moment devastator - moartea scriitorului Fănuş Neagu, naşul de cununie al lui Dinu. „Nu o să merg la înmormântare, de o săptămână nu pot să dorm, sunt terminat, am o depresie cruntă. Nu-l mai pot vedea mort pe Fănuş şi nici măcar sicriul nu vreau să-l privesc. De zeci de ani n-a existat Revelion, Crăciun sau Paşti fără el. Nici nu ştiu cum să-i spun Silviei, care e internată în spital la Geneva. Ooof, Doamne, de ce şi cât mă mai laşi să trăiesc?!...”, a declarat Cornel Dinu la sfârşitul lunii mai, înainte de internarea în spital.

Vineri, Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian, medicul Şerban Brădişteanu precizând înainte de a intra în sala de operaţii că „vor fi multiple by-pass-uri”. Operaţia de by-pass coronarian este o intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronariene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAUREANU MARIUS
13 Aug 2011

Sunt un mare fan al d-lui Cornel Dinu, de cand era fotbalist si tot timpul, pana in prezent. Am reusit sa fac rost si am citit 2 carti scise de el, in care isi descrie viata pana in 1989. Mai exista cartea cu nr 3, cu continuarea celor 2 ? Daca da, cum as putea sa fac rost de ea ?
Random imageUltimele stiri
loading...