2017-01-17 09:16

SPORT


Mitică a redeschis Cazul Valiza! Şeful LPF nu uită şi nu-l iartă pe Gigi Becali

 |  18:33
Mitică a redeschis Cazul Valiza! Şeful LPF nu uită şi nu-l iartă pe Gigi Becali
S-au jignit din greu acum câţiva ani în direct la OTV,iar apoi s-au împăcat şi au devenit cei mai buni prieteni. Vânzarea drepturilortv i-a învrăjbit din nou, de data asta, se pare, definitiv. Şi-au adresatcuvinte de cea mai joasă speţă, însă acum Dumitru Dragomir vrea să îl înfundepe patronul Stelei şi pentru asta a făcut toate demersurile către comisiileLigii să redeschidă pe linie sportivă Cazul Valiza. „În cadrul Adunării Generale s-a hotărât ca anumite cazuri să fieînaintate comisiilor. Cazul Valiza s-a redeschis, pentru că nici FRF şi niciLPF nu au judecat acest caz până la capăt, aşteptând o hotărâre a instanţelor.Dar în ultimul timp, un membru al clubului Steaua a făcut o declaraţie în carea spus că a trimis «valiza» la Cluj pentru premiere. Iar premierea a fost, esteşi va fi mereu interzisă. Se redeschide cazul pentru că s-a încălcatregulamentul pe linie sportivă. Nu ştiu ce riscă Steaua, comisiile sunt celecare stabilesc”, a spus Dragomir.

Mitică a evitat să pronunţe numele lui Becali, însăultimul conflict, atunci când a fost acuzat de acesta că şi-a însuşit douămilioane de euro din drepturile de televizare a Ligii I şi, în plus, a primitameninţări cu moartea, a produs ruptura iremediabilă între ei. Dragomirsusţine, deşi mai mulţi oameni din fotbal încearcă să îi împace, că nu va maivorbi în viaţa lui cu finanţatorul stelist: „Nu mă mai împaccât trăiesc cu acest om. Când cineva vrea să-ţi ia viaţa şi te ameninţă întoate felurile, nu mai există cale de împăcare. N-am să mă răzbun niciodată peel. Niciodată în viaţă nu m-am răzbunat pe nimeni. Iar faptul că se vordeschide aceste cazuri la comisii nu îl consider o răzbunare. Eu nu mă potopune comisiilor juridice care vin cu propunerile”.

Becali îl ameninţă iar

Chiar dacă ştia că acest caz este închis, şi chiar eldeclarase în gura mare acest lucru, patronului Stelei nu i-au picat deloc bine „demersurile”lui Dragomir. Mai mult decât atât, l-a ameninţat din nou pe acesta: „Pe linie sportivă, cazul a fost judecat, s-a dat o decizie definitivă şiirevocabilă. Ce calitate are el să redeschidă cazul? Îi transmit să nu se joacecu focul”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image