2019-01-22 15:15


Mititelu şi-a adus odrasla la noua echipă

 |  18:53
Mititelu şi-a adus odrasla la noua echipă
Florentin Dincă

Adrian Mititelu s-a ţinut ieri de cuvânt şi şi-a prezentat stafful de conducere, antrenorii şi o mare parte din lotul cu care va ataca la anul promovarea în Liga 1. În paralel cu gruparea primarului Olguţa Vasilescu şi a lui Pavel Badea, Mititelu va face toate demersurile să-şi înscrie echipa în liga secundă în perioada 1-15 iulie. Noutatea lotului, compus din mulţi dintre jucătorii vechi ai Ştiinţei, o reprezintă apariţia lui Adrian Gigi, băiatul de 16 ani al lui Mititelu.

Nicolo Napoli va fi pentru a patra oară antrenor la Craiova, şi va avea la dispoziţie, printre alţii, pe Dorel Stoica, Robert Săceanu, Ovidiu Stoianof, Dumitru Hotoboc, Cătălin Crăciun sau Sorin Buşu. Alături de aceştia, echipa va fi completată cu mai mulţi juniori, dar şi cu câţiva fotbalişti străini, aduşi pe filierea Nicolo Napoli.

“Am depus documentele la FRF pentru 20 de jucători şi mai suntem în negocieri şi cu alţii 16. Pe 22 iulie va fi vizita medicală. Încă de acum două luni m-am înţeles cu Nicolo Napoli, dar şi cu jucătorii. Am întârziat din cauza procesului cu Federaţia. Astăzi (n.r. - ieri) este prima zi de înscriere. Singura condiţie pe care nu o îndeplinesc este stadionul”, a spus Mititelu, care a mai anunţat înfiinţarea SC „U“ Craiova SA, paralelă cu firma existentă, care va finanţa echipa de fotbal. Acţionariatul va fi 25% comunitatea suporterilor şi 75% comunitatea investitorilor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-01

TAGURI: mititelu, gigi, echipa, adrian, pavel, badea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...