2017-01-17 09:31

SPORT


Mititelu: CEx a exclus ilegal Universitatea!

 |  21:00
Mititelu: CEx a exclus ilegal Universitatea!

Nici trei luni nu a durat liniştea dintre Mititelu şi şefii fotbalului, pe tema excluderii Universităţii Craiova, că patronul oltenilor a venit cu noi probe în care îl acuză în special pe Mircea Sandu că a ascuns o solicitare expresă a FIFA către FRF. Respectiva scrisoare impunea forului românesc să scoată prevederile din statut în care CEx al FRF putea exclude un club afiliat, deoarece erau nestatutare şi ilegale.

„FIFA a cerut în mod expres Federaţiei Române de Fotbal să scoată prevederile abuzive şi neconforme cu Statutul FIFA, existente în statutul FRF. FIFA a solicitat ca prevederile Art. 9.2 şi Art. 18.2 din Statutul FRF, prin care Comitetul Executiv al FRF putea exclude un club afiliat, şi articole care au stat la baza excluderii clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA să fie eliminate deoarece sunt nelegale şi contravin Statutului FIFA, numai Adunarea Generală putând exclude un membru, şi în nici un caz Comitetul Executiv”, se arată în comunicatul Universităţii Craiova. Mai mult decât atât, această solicitare a FIFA s-a produs în ianuarie 2011, cu 6 luni înainte de excluderea grupării din Bănie. După spusele lui Mititelu, atât Mircea Sandu, cât şi Mitică Dragomir ştiau despre acest lucru, însă ei au omis cu bună ştiinţă să spună asta şi membrilor CEx, iar aceştia au decis abuziv şi fraudulos excluderea Craiovei.

Sandu şi Dragomir mai au 100 de zile

După ultimele dezvăluiri, Adrian Mititelu este convins că Naşu şi Mitică nu mai au mult de stat în fruntea fotbalului românesc. Finanţatorul defunctei Universitatea Craiova speră ca până la Paşte, cei doi să fie trimişi în judecată şi condamnaţi: „Vreau să-i dau şah-mat lui Mitică Dragomir. Dacă el şi Mircea Sandu vor mai rămâne în funcţii, va fi o blasfemie. Statul le va interzice să mai ocupe funcţiile respective. Membrii afiliaţi să nu mai stea pasiv, să treacă la atac. Să-l dăm afară pe Mircea Sandu. Şi Dragomir e la fel de vinovat, dar la Sandu e mult mai grav. Până în martie, sper ca amândoi să fie trimişi în judecată. Sigur o să-i dea vreo 6-7 ani de puşcărie lui Mircea Sandu. Mai au maximum 100 de zile de stat în funcţii. Deznodământul e unul singur: alegeri anticipate la FRF în luna mai”.

Ştiinţa nu revine curând

Oltenii vor mai avea de suferit cel puţin un an şi jumătate fără echipă, şi asta deoarce anunţă că este imposibil ca în sezonul viitor alb-albaştrii să revină în fenomen: „Universitatea Craiova nu se va mai întoarce în fotbalul românesc cu aceşti oameni în conducere. Ca să iau licenţa în această primăvară am nevoie de 20 de jucători sub contract, bani şi multe altele. E imposibil să revenim în acest an. Nouă ni s-au luat 40 de jucători cu japca”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-24

Mai multe imagini:
Mititelu: CEx a exclus ilegal Universitatea!
zoom

TAGURI: Mititelu, craiova, excudere, ilegalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SAVU VIRGIL
20 Ian 2012

DOAMNE AJUTA SI FA DRE PTATE ,, CRAIOVEI MAXIMA "

Adauga un comentariu

Random image