2017-01-22 14:11

SPORT


Mititelu şi-a călcat pe inimă: Mihai Costea, cedat la Steaua pentru 1,4 milioane de euro

 |  13:04
Mititelu şi-a călcat pe inimă: Mihai Costea, cedat la Steaua pentru 1,4 milioane de euro

Presat de datoriile imense pe care le-a adunat de-alungul timpului, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a cedat încele din urmă şi de bunăvoie a acceptat să transfere un fotbalist alb-albastruîn curtea granzilor din Bucureşti.

Cel mai mic dintre fraţii Costea, Mihai, va ajunge dinvară la Steaua, care va plăti imediat 1,4 milioane de euro pentru numai 60% dindrepturile federative. Iniţial, roş-albaştrii au dorit să-l cumpere pe FlorinCostea, însă cele 3 milioane de euro oferite.

Cele două părţi s-au întâlnit azi noapte la un hotel dinoraşul Piteşti, unde au bătut palma pentru transferul definitiv al atacantuluiîn vârstă de 23 de ani. “Sunt momente în viaţăcând trebuie să renunţi”, a spus spăşit Mititelu, după ce în ultimiiani a refuzat mai multe oferte pentru fotbaliştii olteni.

OficialiiStelei au anunţat că Mihai Costea este doar unul dintre jucătorii pe careintenţionează să-i transfere în vară. Silviu Ilie, Ionut Neagu, Vlad Chiricheşşi Alexandru Chipciu s-ar putea alătura lotului condus de Sorin Cârţu dinsezonul viitor. Un alt tânăr de perspectivă, Gabi Matei de la Pandurii TârguJiu, a fost achiziţionat deja pentru 600.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image