2017-01-23 20:50


Mittal nu mai are bani pentru Oţelul!

 |  14:37
Mittal nu mai are bani pentru Oţelul!

Tocmai când visele de preamărire ale trupei lui DorinelMunteanu erau pe cale să se înfăptuiască, Oţelul fiind lider detaşat alîntrecerii interne, sponsorul principal al echipei, ArcelorMittal, aruncăbomba, nu mai are bani să susţină singur echipa. Managerul general al companiei,Thierry Le Gall, a anunţat că aşteaptă şi alţi investitori la Oţelul Galaţideoarece combinatul siderurgic nu poate finanţa clubul pe termen lung.

“Este cert,echipa şi-a îmbunătăţit evident performanţa. În acelaşi timp, pentru mine estecât se poate de limpede că, pe termen lung, combinatul siderurgic nu poatesuporta singur echipa de fotbal. Am spus că suntem deschişi să primim alăturide noi alţi investitori. Responsabilitatea noastră este să asigurămsustenabilitatea clubului de fotbal. Această sustenabilitate trebuie înţeleascăcă noi singuri nu putem continua ca şi până acum. Asta pentru că problema meanumărul unu este să asigur slujbele în combinat astăzi”, a declarat managerulgeneral al ArcelorMittal Galaţi.

Thierry LeGall a precizat însă că trebuie identificate soluţii optime, viabile pe termenlung şi că trebuie speculat acest moment, în care echipa are rezultate bune,pentru că altfel va fi mult mai dificil de cooptat susţinători ai clubului.

“Noi nu vremsă renunţăm de astăzi pe mâine. Vrem să găsim o soluţie pe termen lung, dacăeste posibil şi alături de alţi investitori. Şi cel mai bine ar fi să facemlucrul acesta atâta vreme cât echipa de fotbal este în top şi are rezultatefoarte bune, pentru că va fi mai greu să realizăm asta în situaţia în careclubul nu va mai avea aceleaşi rezultate”, a completat Thierry Le Gall.

După 18etape disputate din actuala ediţie de campionat, echipa Oţelul Galaţi ocupăprima poziţie a clasamentului Ligii I, cu cinci puncte în faţa ocupanteilocului secund, FC Timişoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image