2017-01-20 01:30

SPORT


MM Stoica s-a răzgândit şi rămâne la Steaua. “Dacă vine el, plec eu” este acum “Hai să lucrăm împreună”

 |  18:48
MM Stoica s-a răzgândit şi rămâne la Steaua. “Dacă vine el, plec eu” este acum “Hai să lucrăm împreună”

Motoul “Mai bine mor în picioare decât să trăiesc o viaţăîn genunchi” pare în continuă schimbare în cazul lui Mihai Stoica. La două ziledupă ce îşi anunţa demisia dacă Sorin Cârţu va prelua Steaua, managerul s-arăzgândit şi spune că a rezolvat totul după o discuţie bărbătească.

"Nu pot să lucrez cu un antrenor slab, dacă vine el,plec eu. Dar o să revin cu o mare plăcere când o să plece el", a spus Stoicaluni. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul şi-a schimbat totalatitudinea şi a transmis că va fi alături de Sorinaccio pe banca tehnică laurmătoarele jocuri ale roş-albaştrilor. Asta deşi Becali îi propusese să devinăscouter până la vară, atunci când îi expiră contractul tehnicianului.

“Rămân la Steaua ca manager şi voi fi pe bancă la meciulcu Brăneşti. Am trei motive. În primul rând, că am realizat că legătura cusuporterii este imposibil să se mai rupă vreodată, apoi pentru că Gigi Becali ademonstrat că vrea ca eu să rămân, apoi fiindcă am primit multe mesaje dinpartea jucătorilor”, a încercat MM să îşi explice revenirea spectaculoasă.

Acesta a vorbit şi despre relaţia cu Sorin Cârţu. “M-am împotrivit venirii lui pentru că aveam probleme mai vechi, dar astea s-ausoluţionat în urma unei discuţii bărbăteşti. Îl asigur de concursul meu şi sperca împreună să ieşim din situaţia asta.” În prezent, formaţia din Ghencea ocupălocul 6, cu 32 de puncte, la 13 lungimi în spatele liderului Oţelul Galaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image