2018-12-19 03:46


Mobilizare de forţe la meciul Steaua – Dinamo

 |  10:38
Mobilizare de forţe la meciul Steaua – Dinamo

Mobilizare de forţe la meciul Steaua – Dinamo. IGPR a anunţat, într-un comunicat de presă, că aproximativ 200 de polițiști au fost mobilizaţi pentru asigurarea măsurilor de ordine la partida Dinamo - Steaua.

Sursa citată a mai menţionat că polițiștii vor acționa atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ. De asemenea, va fi asigurat accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

„Polițiștii vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genți sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto”, se arată în comunicatul IGPR.

Sursa citată a mai menţionat că Poliția Capitalei va accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a meciului.

Nu în ultimul rând, polițiștii rutieri vor acționa pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22

TAGURI: mobilizare, forte, meci, steaua, dinamo
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...