2019-01-21 22:21


Mobilizare de forţe la meciul Steaua - Viitorul, de pe Arena Naţională

 |  08:46
Mobilizare de forţe la meciul Steaua - Viitorul, de pe Arena Naţională

Un număr de 100 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Steaua - Viitorul, care se va disputa duminică seara, de pe Arena Naţională.

De asemenea, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion. Potrivit sursei citate, legea în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice.

Jandarmeria Română mai precizează că spectatorilor le este interzis să staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, să ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. Totodată, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Sursa citată mai menţionează că este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-05

TAGURI: mobilizare, forte, meci, steaua, viitorul, arena, nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...