2019-03-26 00:22


Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu, VICTORIOASE în turneul de la Hobart

 |  19:30
Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu, VICTORIOASE în turneul de la Hobart

Venită din calificări, Monica Niculescu s-a impus în două seturi în fața Irinei Begu și va juca în turul secund cu Varvara Lepchenko. La rândul ei, Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile turneului, după 7-5, 6-4 cu Anna-Lena Friedsam.

Obosită după turneul de la Shenzhen, Irina Begu nu i-a rezistat Monicăi Niculescu la Hobart. Debutul de meci a fost echilibrat și, în primele patru ghemuri, nicio jucătoare nu și-a câștigat serviciul.

La 4-3, Niculescu s-a distanțat decisiv cu un break și, în final, a câștigat setul cu 6-3. Actul secund nu a avut istoric. Niculescu a început cu un break și la 3-1 a câștigat din nou pe serviciul adversarei. Begu nu a mai revenit în joc, a cedat setul cu 2-6 și a șasea favorită la Hobart a părăsit competiția încă din primul tur.

În sferturile turneului s-a calificat Mihaela Buzărnescu. Numărul 57 mondial nu a avut un meci ușor cu Lena Friedsam.

Nemțoaica a condus cu 3-0, dar românca a egalat la trei și a păstrat echilibrul până la 5-5.  Cu un joc mai agresiv Buzărnescu a reușit un break și a închis setul la 7-5. Și actul secund a fost la fel de disputat.Cu un break, românca s-a distanțat la 4-3 și, în final, a fructificat a treia minge de meci pentru a-și trece în palmares setul cu 6-4.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-09

TAGURI: tenis, turneu, hobart, monica niculescu, irina begu, mihaela buzarnescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...