2016-10-27 16:16

SPORT


Moraes şi Bandalovski la Steaua?

 |  18:07
Moraes şi Bandalovski la Steaua?

Presa de la sud de Dunăre aruncă bomba pe piaţa transferurilor. Jurnaliştii bulgari de la Sportline scriu că brazilianul Junior Moraes şi internaţionalul bulgar Ivan Bandalovski vor ajunge la Steaua înainte de 25 februarie, atunci când va expira perioada de transferuri în Liga 1.

Dacă Moraes este un vis mai vechi al lui Gigi Becali, aducerea lui Bandalovski ar reprezenta o mare supriză, mai ales că fotbalistul joacă pe postul de fundaş dreapta, acolo unde îi are acum pe Dănănae şi Martinovic, iar Gabi Matei va reintra în curând după accidentarea de la genunchi.

Şi atacantul cu nume celebru al lui ŢSKA Sofia, Michel Platini, va semna în perioada următoare cu Dinamo Bucureşti, dacă se va înţelege la bani cu oficialii câinilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Steaua, transfer, bulgaria, junior_moraes, ivan_bandalovskiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Prima reacţie a lui Denis Alibec după ce a semnat cu Steaua. ”Vin hotărât să câștig trofee” Telenovela transferului lui Denis Alibec de la Astra la Steaua s-a încheiat miercuri noapte.... 13 Oct 2016 | (0)
Canada elimină vizele pentru bulgari Canada va elimina obligativitatea vizelor pentru unii cetățeni bulgari în luna mai a anului... 07 Oct 2016 | (0)