2017-01-22 07:47

SPORT


Mourinho, la un pas să fie înjunghiat pe aeroport

 |  18:06
Mourinho, la un pas să fie înjunghiat pe aeroport

Opersoană neidentificată a încercat să îl înjunghie pe tehnicianul echipei RealMadrid, Jose Mourinho, pe aeroportul din La Coruna, în data de 25 februarie,dar tentativa sa s-a soldat cu rănirea unui membru al stafului care asigurăsecuritatea formaţiei madrilene, informează cotidianul ABC.

Potrivitjurnalului, care citează Cadena Ser, atacatorula încercat să îl înjunghie pe Mourinho în timp ce acesta acorda autografe unuigrup de suporteri . Persoana respectivă nu areuşit să ajungă la tehnician, în calea sa apărând unul dintre cei care asigurăsecuritatea echipei Real Madrid. Agentul de securitate a primit ulteriorîngrijiri pentru o rană de aproximativ patru centimetri sub axilă.

Iniţial, oficialii clubului madrilen au hotărât să nu îi spună luiMourinho ce s-a întâmplat, dar după meciurile cu Deportivo la Coruna (26februarie, scor 0-0) şi Malaga (3 martie, scor 7-0) au decis că este mai bineca tehnicianul să afle de tentativa de agresiune. "Jose Mourinho a fostfoarte preocupat de ce s-a întâmplat", menţionează ABC.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image