2016-12-03 13:48

SPORT


“Mucles” a fost dat afară

 |  16:17
“Mucles” a fost dat afară

Adus în vară la Rapid la insistenţele lui Răzvan Lucescu, mijlocaşul Iulian Apostol părăseşte după câteva luni echipa de sub Grant, la fel cum a lăsat-o şi pe cea din Ghencea. Cunoscut ca un tip conflictual, cel poreclit „Mucles” nu a reuşit să se integreze în , iar asta s-a văzut şi în evoluţiile sale din teren. A prins ca titular doar jumătate din meciurile turului şi nu a reuşit să înscrie vreun gol. “Am vorbit doar cu Zotta despre reziliere, deşi mă aşteptam să vorbesc cu altcineva (n.r. - Copos). Sunt un om-problemă pentru că spun totul în faţă, şi poate asta a deranjat. Nu sunt omul care să înghită şi să meargă mai departe”, a spus Apostol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Apostol, mucles, reziliere, contract, rapidComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Intrare liberă la meciul de old boys Rapid – Progresul Pe 25 noiembrie, de la ora 19.00, Sala Sporturilor Rapid este gazda meciului de old boys Rapid –... 13 Noi 2016 | (0)
Sandvişul nostru cel de toate zilele. 4 variante sănătoase de prânz rapid Se spune că cel mai bun sandviş este cel care a călătorit odată cu tine. Până şi o banală... 13 Noi 2016 | (0)