2017-01-22 05:45

SPORT


Mută şi Dinamo!

 |  20:16
Mută şi Dinamo!

După ce Steaua a anunţat deja două achiziţii importante pentru retur, internaţionalii Chiricheş şi Chipciu, iată că şi Dinamo începe să se mişte cu adevărat pe piaţa transferurilor. Dacă în privinţa lui Paul Pârvulescu lucrurile sunt în continuare neclare, deoarece medieşenii nu sunt mulţumiţi de oferta câinilor, Ciobotariu şi-a adus un fost elev în Ştefan cel Mare.

Numele său este o surpriză pentru toată lumea. Nasser Menassel, mijlocaşul la închidere al Universităţii Cluj. Jucătorul a fost propus de Florian Walter, bun prieten cu acţionarii lui Dinamo. Fotbalistul francez va fi deţinut în coproprietate de cele două cluburi, şi reprezintă soluţia de rezervă a dinamoviştilor pentru postul lui Djakaridja Kone.

Tehnicianul câinilor îl cunoaşte bine pe fotbalistul în vârstă de 28 de ani, după ce l-a avut sub comandă la CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş şi Pandurii Târgu Jiu.

Un singur gol a marcat în România, chiar împotriva lui Dinamo

Foarte puţină lume are habar cine este Naser Menassel. A venit acum 3 ani în România, la CS Otopeni, pe când echipa de lângă Bucureşti era în prima ligă. A bifat 19 meciuri, apoi l-a urmat pe Ciobotariu la Internaţional Curtea de Argeş, acolo unde a prins 24 de partide. S-a transferat la Pandurii, unde a fost mai mult rezervă, ca şi anul trecut la Universitatea Cluj. A jucat în 25 de partide într-un sezon şi jumătate pentru “şepcile roşii”, şi a reuşit într-un final să spargă gheaţa şi în Liga 1. Împotriva cui? Chiar a lui Dinamo, în victoria lui “U” de la Mediaş, scor 2-1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-17

TAGURI: Dinamo, menassel, transfer, clujComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image