2017-01-24 19:27


Mutu a schimbat antrenorii

 |  13:33
Mutu a schimbat antrenorii

Rezultatele extrem de slabe ale Cesenei din ultimul timp, i-au determinat pe conducătorii echipei să-l demită pe antrenorul Daniele Arrigoni. El fusese instalat în funcţie în luna noiembrie 2011, când i-a luat locul lui Marco Giampaolo, dar nu a reuşit însă să redreseze echipa. Opt eşecuri în ultimele zece partide, iar Cesena a ajuns pe ultimul loc în Serie A.

Noul antrenor al echipei este începând de azi Mario Beretta, un nume care a fost în discuţii şi la Rapid sau Dinamo. Printre echipele pregătite de Beretta, 52 de ani, se numără Chievo, Parma, Siena sau Torino.

Cesenae a treia echipă italiană cu trei antrenori în acest sezon. 13 tehnicieni au fost demişi în Serie A după 24 de etape. La Palermo, preşedintele Maurizio Zamparini l-a înlocuit pe Stefano Pioli cu Devis Mangia chiar înainte de startul campionatului, apoi Bortolo Mutti a fost numit în locul lui Mangia.La Cagliari, Davide Ballardini l-a înlocuit pe Massimo Ficcadenti, numit la rândul lui înainte de startul sezonului în locul lui Roberto Donadoni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Adrian_mutu, schimbare, antrenori, cesena, italiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image