2016-10-27 20:06

SPORT


Mutu a schimbat antrenorii

 |  13:33
Mutu a schimbat antrenorii

Rezultatele extrem de slabe ale Cesenei din ultimul timp, i-au determinat pe conducătorii echipei să-l demită pe antrenorul Daniele Arrigoni. El fusese instalat în funcţie în luna noiembrie 2011, când i-a luat locul lui Marco Giampaolo, dar nu a reuşit însă să redreseze echipa. Opt eşecuri în ultimele zece partide, iar Cesena a ajuns pe ultimul loc în Serie A.

Noul antrenor al echipei este începând de azi Mario Beretta, un nume care a fost în discuţii şi la Rapid sau Dinamo. Printre echipele pregătite de Beretta, 52 de ani, se numără Chievo, Parma, Siena sau Torino.

Cesenae a treia echipă italiană cu trei antrenori în acest sezon. 13 tehnicieni au fost demişi în Serie A după 24 de etape. La Palermo, preşedintele Maurizio Zamparini l-a înlocuit pe Stefano Pioli cu Devis Mangia chiar înainte de startul campionatului, apoi Bortolo Mutti a fost numit în locul lui Mangia.La Cagliari, Davide Ballardini l-a înlocuit pe Massimo Ficcadenti, numit la rândul lui înainte de startul sezonului în locul lui Roberto Donadoni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Adrian_mutu, schimbare, antrenori, cesena, italiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

TURUL ITALIEI. Centenarul Il Giro, dedicat marilor campioni din Peninsulă Anul viitor Turul Italiei sărbătoreşte 100 de ani, iar organizatorii celebrei competiţii din... 26 Oct 2016 | (0)
UPDATE Două cutremure puternice în Italia Un seism cu magnitudinea de 5,4 s-a produs miercuri seara, în Italia, în regiunea Umbria,... Acum 22 ore | (0)