2019-01-22 01:10


Mutu, interzis la antrenamentele echipei. Giovani vrea să îl ducă la Galatasaray

 |  15:10
Mutu, interzis la antrenamentele echipei. Giovani vrea să îl ducă la Galatasaray

Internaţionalul Adrian Mutu s-a prezentat vineridimineaţă la antrenamentul condus de Sinişa Mihajlovic, însă conducereaclubului a anunţat pe site-ul oficial că starul român nu mai are ce căuta laşedinţele de pregătire ale Fiorentinei.

“Societatea ACFFiorentina anunţă că a dispus, în conformitate cu punctele 10 şi 11 dinarticolul 11 al Acordului Colectiv, excluderea imediată a fotbalistului AdrianMutu de la antrenamente şi de la pregătire, deoarece a încălcat gravobligaţiile contractuale şi a adus daune economice importante clubului, maiîntâi spunând că a rupt definitiv raportul cu ACF Fiorentina, iar apoi s-aprezentat la antrenament. ACF Fiorentina va lua măsuri legale împotrivajucătorului pentru a susţine respectul faţă de tricoul viola, faţă de echipă,suporteri şi societate", se arată în comunicatul grupării toscane.

În această după-amiază, impresarul Ioan Becali şiavocatul italian al lui Mutu au organizat o conferinţă de presă pentru a-şispune punctul de vedere în acest caz. "Fiorentina l-a reclamat pe clientulmeu de 10 ori la Ligă şi niciodată clubul nu a avut dreptate 100%. Dintreaceste cazuri, trei au fost respinse, două se judecă şi doar o dată Liga i-adat dreptate clubului viola în proporţie de peste 50%. De asemenea, a vrut să sistezetotal plata salariului său pe perioada în care a fost suspendat", a spusavocatul Rodella.

Ioan Becali a anunţat că va încerca să-l transfere gratispe român la o altă echipă, printre propuneri numărându-se Galatasaray şiCesena. “Şi după ce a fost suspendat le-am zis să mi-llase gratis, dar au cerut 4-5 milioane de euro. Am discut cu Galatasaray acum,dar cei de acolo n-au cum să plătească 8 milioane de euro pe un jucător desprecare s-a zis că va pleca liber”, a adăugat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...