2017-01-17 00:20

SPORT


Mutu: “Sper să joc miercuri, cu Genoa”

 |  14:02
Mutu: “Sper să joc miercuri, cu Genoa”

Atacantul Adrian Mutu s-a întâlnit cu preşedinteleclubului Fiorentina, Andrea Della Valle, şi spune că discuţia cu oficialul afost una constructivă şi speră să evolueze pentru gruparea italiană în meciulde săptămâna viitoare, cu Genoa, din Serie A. “A fost o discuţie pozitivă,cordială. Spersă joc miercuri, cu Genoa. A fost bine, sunt foarte mulţumit. Dacă mi-am cerutdin nou scuze? Nu este suficient, era necesară o nouă clarificare”, a spus Mutula plecarea de la sediul clubului, unde a discutat aproape o oră cu DellaValle. Della Valle vrea să se mai gândească înainte de a-lierta pe Mutu şi intenţionează să afle părerea celorlalţi jucători din echipă.

CotidianulLa Repubblica scrie că Andrea Della Valle consideră că Mutu este “un băiatbun”, dar care a fost sfătuit prost în ultimii ani. “Poate Adrian va reveni înechipă, dar încă nu pot să spun ce va fi. Cu siguranţă voi lua o decizie încurând şi voi lua eu hotărârea. Ştiu că a făcut lucruri grave, dar deşi sunăciudat, el este un băiat bun, faptul că a fost sfătuit prost în aceşti a dus laaceastă situaţie. Despre renunţarea lui la Becali? Nu vorbesc despre fostul săuimpresar, o vor face avocaţii noştri”, a mai afirmat Della Valle.

La rândul său, tehnicianul Sinişa Mihajlovici a spus căaşteaptă decizia conducerii clubului în privinţa lui Mutu. “Adrian agreşit. Vom vedea ce va decide clubul, cert este că ne-arfi util”, a precizat antrenorul Fiorentinei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image