2017-01-22 12:16

SPORT


Năstase, în spatele unui complot împotriva FR Tenis?

 |  17:22
Năstase, în spatele unui complot împotriva FR Tenis?

Nou-înfiinţata Ligă Română de Tenis (LRT) nu este recunoscută de Ruxandra Dragomir, care consideră planul lui Ilie Năstase şi a altor oameni de tenis drept un act de subminare a puterii federaţiei.

Şefa tenisului susţine că activitatea LRT este ilegală în momentul de faţă şi că intenţionează să organizeze turnee de tenis în mod ilegal sub licenţa federaţiei. „Încearcă să creeze în mod fraudulos aparenţa unui organism cu competenţe în domeniul tenisului”, este mesajul Federaţiei Române de Tenis. Liga încearcă să obţină mai multe semnături de afiliere din partea cluburilor din ţară pentru a organiza turnee de futures pentru tineri. În schimb, forul condus de Ruxandra Dragomir anunţă sancţiuni drastice pentru cei care se alătura demersului fostei mari glorii.

Ilie Năstase se declară consternat de blocajul pus de Dragomir. „O să intrăm la puşcărie că funcţionăm ilegal. Asta o să facem. Intrăm la puşcărie pentru că vrem tenis în România, fiindcă ne dorim să organizăm turnee pentru copii. În momentul de faţă, stăm la mâna ei, la mâna lui Dumnezeu. Nu putem face nimic. Poate şi renunţăm la proiect din cauza asta”, afirmă fostul câştigător de la Roland Garros, aflat de mai mult timp în conflict cu şefa FRT.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MISU
07 Dec 2011

e o mare pacoste politica asta mai ales in sport. sportivii sunt oameni orgoliosi si toate magariile electorale pe care parlamentarii le uita a doua zi, ei le duc in mormint. cine spera la reconciliere sa-si ia gindul ca nu se poate, nu s-a lasat loc de buna ziua. pacat!
KATIE
07 Noi 2012

Refuz sa cred ca nu se vor strange banii ..nu pot si nu vreau sa cred asa ceva. Haideti onaemi buni ,strangerea banilor sta in puterea noastra ..restul sta in puterea lui Doamne Doamne , la care noi ,cu totii, ne rugam ptr Mariuca, parintii ei si toti cei incercati ..Oare realizati ce norocosi suntem , noi cei care avem copiii sanatosi ???Cu speranta si incredereDoamne ajuta !

Adauga un comentariu

Random image