2017-01-20 07:50

SPORT


Naşu a decis excluderea Craiovei, şi nu suspendarea ei

 |  12:19

În vara anului trecut, membrii CEx, conduşi de Mircea Sandu, puneau capăt existenţei grupării din Bănie, dar retrogradau şi Timişoara. Stenogramele acelei întâlniri, care a decis soarta Craiovei şi a echipei de pe Bega, au ieşit însă la iveală. Din acestea se distinge dialogul suburban al Naşului în legătură cu „decapitarea” Universităţii şi a Timişoarei.

„După modul în care s-a comportat conducerea Universităţii Craiova, care nu a înţeles să-şi retragă toate acuzaţiile asupra FRF, şi astfel a încălcat în mod grav statutele şi regulamentele, propun să se aplice art. 18, alineatul 2. CEx adoptă provizoriu măsura de excludere a membrului afiliat în cauză, care trebuie supusă validării primei Adunări Generale a FRF. Sunteţi de acord cu această propunere? Este cineva împotrivă? Se abţine cineva? 10 voturi pentru şi două abţineri (n.r – Marius Stan şi Marian Pălărie). Aceasta este hotărârea după care ne conducem. Este dreptul ficăruia să voteze după cum doreşte. Nu aveţi nici un fel de presiune din acest punct de vedere”, a spus atunci, la CEx, Mircea Sandu.

În legătură cu retrogradarea Timişoarei, tot Mircea Sandu a avut cuvântul decisiv. Războaiele din ultimii ani cu Marian Iancu nu l-au lăsat indiferent pe şeful FRF, care se lăuda la acea vreme că i-a plătit astfel cu vârf şi îndesat tupeul boss-ului de la BKP.

„Iancu este un nesimţit. E de râsul curcilor să mă atace el pe mine. A zis că mă regulează, uite că l-am regulat eu, adică sunt mai tare în ceea ce mă priveşte. I-am tras-o şi lui, ca persoană. Îmi pare rău de FC Timişoara şi de oraşul Timişoara, de oamenii de acolo, de suporteri, dar acest om şi-a bătut joc de ei. Şi a fost ajutat de o persoană de lângă el, pe numele ei Chivorchian, care este un fals, în faţă râde şi este drăguţ, iar în spate are tot felul de aprecieri”, a mai spus atunci Naşul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: Mircea_sandu, excludere, craiova, retrogradare, timisoara, suspendare, cexComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image