2017-01-25 03:27


Naţionala a debutat cu dreptul în 2012!

 |  21:40
Naţionala a debutat cu dreptul în 2012!

Naţionala lui Piţi a început bine anul. Victorie clară, 4-0, însă adversarul a fost unul de divizia a treia din România. A fost practic un antrenament, în care tricolorii au ratat din toate poziţiile, mai ales în repriza secundă, când Turkmenistanul a picat fizic. Golurile şi le-au împărţit Marius Niculae şi Cristi Tănase, ambii reuşind câte o dublă.

Scorul a fost deschis rapid de vârful lui Dinamo, în minutul 3, când a pivotat pe lângă doi adversari şi a marcat din marginea careului mic. Apoi jocul românilor a fost lent şi previzibil, iar ocaziile mari de poartă nu au mai apărut până la pauză. La reluare, românii au punctat de două ori prin Cristi Tănase, iar meciul a fost de atunci la discreţia noastră, care s-au jucat cu ocaziile, campion la acest capitol fiind Marius Niculae. Atacantul nu s-a lăsat până nu a mai înscris o dată, dintr-un penalty scos tot de el în prelungirile partidei.

În faţa unui adversar extrem de modest, selecţionerul poate remarca totuşi soliditatea cuplului de fundaşi centrali Găman – Chiricheş, cât şi benzile acoperite excelent de Papp şi Grecu. S-a jucat într-un modul 4-3-3. La mijloc au fost Neagu, Pintilii şi Tănase, iar în faţă a fost un trio format din Goga, Niculae şi Tănase. De remarcat că în minutul 78 a debutat şi puştiul Bumba, în vârstă de doar 18 ani.

România: 12. Ciprian Tătăruşanu - 3. Paul Papp, 7. Valerică Găman (21. Dragoş Grigore, 86), 20. Vlad Chiricheş, 18. Constantin Grecu - 13. Ionuţ Neagu (17. Laurenţiu Marinescu, 46), 19. Mihai Pintilii (6. Florin Gardoş, 69), 10. Cristian Tănase (8. Claudiu Bumba, 79) - 11. Alexandru Chipciu (14. Mihai Roman, 46), 22. Dorin Goga (5. Alexandru Bourceanu, 46) - 9. Marius Niculae (căpitan).

România va juca marţi al doilea meci din stagiul de pregătire din Antalya, cu formaţia ucraineană Krivbas Krivoi Rog.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-14

TAGURI: Nationala, romania, turkmenistan, antalya, amicalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image