2017-01-19 13:05

SPORT


Nea Ovi trece prin clipe grele

 |  14:43

Șeful Gazetei Sporturilor, renumitul gazetar, Ovidiu Ioaniţoaia, trec prin clipe grele, după ce în urmă cu o săptămână a suferit un infarct miocardic, iar de atunci este internat la Spitalul Universitar, aceeaşi unitate spitalicească în care a stat şi bunul său prieten, Mircea Lucescu, după accidentul de maşină de la începutul anului.

Astfel, aniversarea de 67 de ani nu va fi una deloc fericită pentru cel poreclit nea Ovi. Urmează ca el să fie operat în Germania, acolo unde îi vor fi montate două by-pass-uri, scrie ziarul Naţional.

În ciuda faptului că a avut şi avea în continuare probleme de sănătate, şi fuma până acum câteva luni ţigară după ţigară, în momentul de faţă nu mai avea acest viciu.

Se pare că, Ioaniţoaia va fi operat la mijlocul lunii martie, la Spitalul Robert Bosch, din Stuttgart, de către o echipă de chirurgi conduşi de dr. român Adrian Ursulescu.

Ovidiu Ioaniţoaia s-a născut la Periş, şi a colaborat prima dată cu Gazeta Sporturilor în 1968, pentru ca apoi să lucreze la revista Flacăra cu Adrian Păunescu. Imediat după Revoluţie, în 1991, a înfiinţat publicaţia sportivă Sportul Românesc, pentru ca şase ani mai tîrziu, să pună pe picioare Prosportul. A trecut apoi, cu toată echipa redacţională la Gazeta Sporturilor, cotidian al cărei director este şi în acest moment.

În 1995 a înfiinţat emisiunea cu tematică sportivă Procesul Etapei, la Pro TV, pentru ca în ultimii ani să treacă la Antena 1, cu show-ul Recursul Etapei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-11

TAGURI: Ovidiu_ioanitoaia, infarct, spital, operat, cord, germania, prosport, gazeta_sporturilorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image