2017-01-20 19:57

SPORT


Negocieri avansate Rapid-ŢSKA Sofia pentru Pavel Vidanov!

 |  18:15
Negocieri avansate Rapid-ŢSKA Sofia pentru Pavel Vidanov!

Rapid a înaintat o ofertă oficială pentru vice-căpitanullui ŢSKA Sofia, fundaşul central Pavel Vidanov, iar conform unor surseneoficiale, discuţiile sunt în plină desfăşurare.

În vârstă de 23 de ani, Vidanov este jucător de bază lagruparea din capitala Bulgariei, iar din 2009 evoluează şi pentru naţionalapregătită de Lothas Mathauss. În ultimul an şi jumătate, a bifat nu mai puţinde 32 de jocuri pentru ŢSKA, cu un total de 2.800 de minute. În vara trecută,acesta a fost dorit de Ioan Andone la Dinamo, dar mutarea nu s-a realizat dincauza neînţelegerilor financiare.

Pe lângă fundaşul central bulgar, Rapid încearcă săobţină pe ultima sută de metri şi acordul unui fundaş dreapta străin, ca urmarea faptului că Rui Duarte nu s-a prezentat la pregătirea de iarnă.

În locul jucătorului care are şanse mari să ajungă în Giuleşti,ŢSKA încearcă să-l sufle Stelei pe Valentin Iliev, declarat de curând liber decontract. Fostul fundaş al Universităţii Craiova a mai jucat la echipa sofiotă,între 2003 şi 2008.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image