2017-01-17 17:09

SPORT


Neşu, sărbătorit de suporteri pe stadion

 |  16:16
Neşu, sărbătorit de suporteri pe stadion

Mihai Neşu a fost sărbătorii de fanii lui FC Utrecht înaintea partidei disputate pe teren propriu împotriva lui AZ Alkmarr, în campionatul Olandei.

Fotbalistului, care a împlinit 29 de ani, i-a fost cântat „La Mulţi Ani!” de către suporteri, acesta având parte şi de surpriza de a-l revedea pe fostul său coleg de la Steaua, George Ogăraru.

O parte din banii încasaţi din biletele partidei au fost donaţi fundaţiei înfiinţate de fotbalistul român, grav accidentat în mai 2011. Mihai Neşu a rămas paralizat după ce coechipierul Alje Schut a căzut peste el la un antrenament. De atunci, Neşu a început un program de recuperare în urma căruia, la aproape un an de la tragedie, a început să-şi mişte membrele.

„După ce am stat 6 luni într-un centru medical de recuperare, nu am mai suportat şi am cerut să plec acasă. Mă simt mai bine. Sunt cel mai faimos fotbalist din România, în timp ce eu nu mai joc deloc. Chiar dacă nu îmi place publicitatea, anul trecut am fost subiect de ştiri mai mult decât oricine”, a declarat Neşu pentru cotidianul „Voetbal International”.

Înaintea partidei dintre Utrecht şi Alkmaar, a avut loc o partidă între juniorii lui Utrecht şi copiii antrenaţi de Neşu până când acesta s-a accidentat. Partida a fost arbitrată chiar de tatăl fotbalistului, Mircea Neşu, în timp ce de grupa de copii a lui Neşu se ocupă chiar coechipierul care i-a produs accidentarea, Alje Schut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image