2018-12-14 12:43


New DINAMO s-a făcut de RÂS în ultimul AMICAL din Polonia

 |  16:18
New DINAMO s-a făcut de RÂS în ultimul AMICAL din Polonia

Dinamo a pierdut ruşinos miercuri, la Gniewino, scor 2-5, în faţa divizionarei secunde din Polonia, Chojniczanka Chojnice, în ultimul meci din cadrul stagiului de pregătire. Cu o formulă de start în care, cu excepţia lui Pesic, şi-au făcut apariţia toţi tinerii cu care Florin Bratu vrea să se bată la play-off în noul sezon, “căţeluşii” s-au făcut de râs, după ce, cu o zi înainte, prima echipă a lui Dinamo cedase lamentabil cu 4-1 în faţa vicecampioanei Poloniei, Jagiellonia.

Golurile dinamoviştilor în testul cu Chojniczanka Chojnice au fost marcate de Robert Moldoveanu ‘81 şi Mihai Neicuţescu ‘88.

Florin Bratu a trimis în teren următoarea formulă: Eşanu – D. Ciobotariu, Ehmann, C. Dima, Vl. Olteanu – I. Şerban, Dudea, Tîrcoveanu – Pesic, Neicuţescu, Moldoveanu. Au mai evoluat: Axente, Sorescu şi R. Grigore.

În celelelelate trei meciuri din cantonamentul din Polonia, Dinamo a înregistrat două victorii (4-0 cu Olimpia Elblag şi 3-0 cu Arka Gdynia), o remiză (1-1 cu Zaglebie Lubin) şi o înfrângere (1-4 cu Jagiellonia).

Foto: Doar Dinamo


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-11

TAGURI: dinamo, amical, polonia, ras
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...