2019-03-26 00:21


NEYMAR anunță de ce a plecat de la FC Barcelona

 |  23:47
NEYMAR anunță de ce a plecat de la FC Barcelona

Atacantul brazilian Neymar a afirmat, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, că are un mare respect pentru FC Barcelona şi Catalunia, dar casa lui va fi de acum încolo la Paris, unde a semnat un contract pe cinci sezoane cu Paris Saint-Germain. El va purta numărul 10 la PSG.

"Sunt extrem de fericit să mă alătur clubului Paris Saint-Germain. De când am ajuns în Europa, clubul a fost întotdeauna unul dintre cele mai competitive și ambițioase. Și cea mai mare provocare, ceea ce m-a motivat cel mai mult să mă alătur noilor coechipieri, este să ajut echipă să cucerească titlurile pe care fanii le doresc", a spus Neymar pentru site-ul oficial al francezilor, conform gsp.ro. PSG a achitat Barcelonei clauza de reziliere a lui Neymar, în valoare de 222 de milioane de euro și a obținut semnătura lui Neymar, în ciuda opoziției manifestate de catalani.

Într-un mesaj video publicat pe pagina sa de facebook, Neymar le-a mulțumit celor de la Barcelona și mai ales lui Messi, despre care a afirmat că este "cel mai bun sportiv" pe care l-a văzut în viața sa. "Barcelona a fost mai mult decât o provocare, a fost visul unui copil care a jucat cu starurile acelea în jocurile video. Îmi amintesc și acum primele zile la echipă, când am împărțit vestiarul cu idoli precum Messi, Valdes, Xavi, Iniesta, Putol, Pique, Busquets și mulți alții.

Așteptând șansa de a juca la o echipă care e «mai mult decât un club». Am avut onoarea de a juca alături de cel mai bun sportiv pe care l-am văzut în viața mea și sunt sigur că nu voi mai vedea altul ca el cât voi trăi. Leo Messi. A fost o onoare să joc alături de tine. Am format un atac alături de Messi și Suarez, care va rămâne în istorie", a spus Neymar la despărțirea de Barcelona.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-03

TAGURI: neymar, barcelona, psg
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...