2016-10-28 20:54

SPORT


Nicu Vlad: Am avut un an excelent

 |  17:18
Nicu Vlad: Am avut un an excelent

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, este de părere că sportivii pe care îi conduce au avut un an cu multe realizări excepţionale, care au fost umbrite totuşi de cazurile de dopaj ale lui Ninel Miculescu şi Alexandru Roşu.

„A fost un an plin de evenimente, plin de competiţii, cu calificări pentru JO, la sfârşitul căruia putem spune că sportivii s-au comportat excelent. Am obţinut medalii la toate competiţiile la care am participat, am reuşit să calificăm trei băieţi şi o fată la Olimpiadă, am fi dorit încă un băiat calificat, dar una peste alta am avut un an foarte bun, cu medalii la marile competiţii internaţionale de seniori şi juniori”, a declarat Nicu Vlad pentru Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: nicu vlad, haltere, sportiviComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gabriel Sîncrăian a fost suspendat provizoriu Halterofilul român Gabriel Sîncrăian a fost suspendat provizoriu începând cu data de 30... 11 Oct 2016 | (0)
Guvernul anunță metodologia ieftinirii medicamentelor Executivul a adoptat în şedinţa de miercuri Hotararea de Guvern privind aprobarea Metodologiei... 26 Oct 2016 | (0)