2018-12-13 15:17


Niculescu: „Nu pierdem cu Steaua”

 |  14:20
Niculescu: „Nu pierdem cu Steaua”

Cel mai aşteptat meci al etapei a 3-a a Ligii I este, fără îndoială, Steaua – Universitatea Cluj. Ambele echipe vin după rezultate foarte bune în campionat, iar disputa de la Ploieşti se anunţă una fără menajemente. Unul din „killerii” Stelei din ultimul deceniu, Claudiu Niculescu, a acordat un interviu pentru „Puterea” în care a prefaţat întâlnirea de duminică împotriva roş-albaştrilor.

Cu Rapid ai fost sigur că veţi bate, acum, cu Steaua, ce simţi?

Şi acum sunt foarte încrezător, mai ales că suntem într-o formă bună. Sunt convins că nu vom pierde. Ne vom întoarce cu punct sau puncte de la Ploieşti. E bun şi un egal, jucăm cu Steaua totuşi. Pentru noi orice punct contează.

V-a adus cu picioarele pe pământ înfrângerea categorică din amicalul cu Lazio?

Noi oricum eram cu picioarele pe pământ. Cred că şi în Italia am făcut un meci bun, dar nu ne-am concentrat destul de bine. Pe noi ne interesează ce facem în meciurile din campionat.

Anul trecut ai dat gol cu Steaua, dar aţi pierdut.

Acum prefer să fie invers. Nu contează dacă eu sau altcineva marcheză, important este ca echipa să câştige.

Fanii vin după voi în număr mare, sunt chiar aşa de importanţi pentru voi?

Cei mai importanţi. Pentru ei jucăm. Contează enorm ca suporterii să te susţină din primul până în ultimul minut.

E un avantaj pentru voi că nu se joacă în Ghencea?

Este, da, pentru că ei erau obişnuiţi pe acel teren. Erau puternici acolo. Pentru mine, unul, nu contează, e doar un teren, iar pe el joacă 22 de fotbalişti.

Cine pleacă favorită în acest meci?

Nici o echipă, pornim cu şanse egale. Şi noi, şi ei jucăm, practic, în deplasare.

Pentru acest meci, Ronny Levy nu se poate baza pe Florin Costea, în timp ce Gabi Matei şi Latovlevici au şanse infime să joace. De partea cealaltă, Ionuţ Badea are la dispoziţie şi noua achiziţie, Gicu Grozav, adus în această săptămână de la Standard Liege. „Universitatea a investit mult în ultimul timp şi are un proiect ambiţios. Vreau să demonstrez că pot să joc aici. Nu au fost alte oferte, am ales România, sper să am şanse să joc la Universitatea”, a declarat mijlocaşul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...