2016-12-03 13:38

SPORT


Nikolic înscrie în alte „porţi”

 |  17:29
Nikolic înscrie în alte „porţi”

Muntenegreanul Stefan Nikolic a ţinut să sărbătorească într-un mod original remiza cu CFR Cluj. După finalul jocului, atacantul avea liber de la club şi, împreună cu mai mulţi prieteni, a ieşit să se distreze în oraş. Apoi, gaşca fotbalistului a decis că noaptea trebuie pigmentată mai mult. Astfel că a mers la o locaţie din cartierul Floreasca pentru a se distra toată noaptea în compania unor dame de consumaţie.

Ghinionul stelistului a fost că duminică dimineaţa vila respectivă a fost ţinta descinderii Poliţiei. Chiar dacă Nikolic părăsise locaţia cu 10 minute înainte ca organele de ordine să-şi facă apariţia, acesta a fost urmărit prin oraş şi condus la secţie pentru declaraţii în acest sens. Jucătorul nu recunoaşte fapta, şi chiar Gigi Becali îi ia apărarea în acest caz. „Eu, care am 54 de ani, nu ţin postul Crăciunului, dar un băiat de 21 de ani. El e audiat probabil ca martor, dacă a dat sau nu a dat bani. Probabil că acel proxenet sau peşte practică prostituţia fără a plăti impozite şi taxe”, a declarat Becali. Nikolic are 13 apariţii în campionat în tricoul Stelei, majoritatea din postură de rezervă, şi a punctat doar o singură dată, din penalty. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-10

TAGURI: Nikolic, steaua, prostitutie, politieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Victor Ponta o acuză pe Alina Gorghiu de "prostituţie politică" Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, la Antena 3, că liderul PNL Alina Gorghiu face... Acum 50 min | (1)
DNA anchetează abuzurile sindicaliştilor din MAI De câteva zile, procurorii DNA anchetează privilegiile acordate prin ordin MAI sindicaliştilor... 21 Noi 2016 | (5)