2017-01-21 02:18

SPORT


Nikolic şi Bourceanu, acontaţi de Steaua. Urmează Moraes şi Prepeliţă

 |  16:40
Nikolic şi Bourceanu, acontaţi de Steaua. Urmează Moraes şi Prepeliţă

Gigi Becali a bătut palma în această dimineaţă cuomologul său de la Poli Timişoara pentru transferurile lui Alexandru Bourceanuşi Stefan Nikolic. Cei doi vor semna contracte valabile trei sezoane cu Steauaşi vor fi deţinuţi în coproprietate de cele două cluburi.

"Acum m-amîntâlnit cu Iancu şi am rezolvat transferurile lui Bourceanu şi Nikolic. O săîi luăm în coproprietate, dar o să şi plătim Timişoarei o sumă de bani. Am mai vrutpe cineva (n.r. Goga), dar avea pretenţii prea mari", a spusBecali.

Învârstă de 21 de ani, muntenegreanu Nikolic este atacant şi a ajuns la PoliTimişoara în toamna trecută, bifând 18 meciuri şi trei goluri în tricoulalb-violet. Cu 14 selecţii şi 4 reuşite pentru reprezentativa ţării sale,Nikolic este cotat la 500.000 de euro.

AlexandruBourceanu are 26 de ani şi esta legitimat la formaţia bănăţeană din vara lui2009, când a fost achiziţionat în schimbul a 700.000 de euro. A jucat în 54 de meciuriîn Liga 1, iar în această perioadă a adunat şi două meciuri sub tricolor.

GigiBecali a mai anunţat numele următoarelor două achiziţii ale Stelei: “Moraes vine a doua zi după ce va semnacontractul cu bulgarii, iar Prepeliţă va semna imediat ce devine liber decontract. Din câte ştiu eu, cazul luiva fi judecat mâine la Comisia de Soluţionare a Litigiilor şi nu văd de ce nul-ar declara liber", a precizat latifundiarul la sport.ro

Foto:fortaviola.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image