2018-11-19 05:08


Nimeni nu crede în telenovela “Copos-Cristescu”

 |  18:28
Nimeni nu crede în telenovela “Copos-Cristescu”
Florentin Dincă

În ultima lună şi jumătate, Nicolae Cristescu şi George Copos s-au avut ca şoarecele şi pisica. Primul s-a tot lăudat că a pus mâna pe Rapid, până la proxima întâlnire cu nea George, când apăreau datorii noi în contracte, şi se lua iar de la zero. Şi aşa au tot fost patru, cinci întâlniri. Cristescu a ajuns la capătul răbdării, iar astăzi are loc întâlnirea decisivă. Ori la bal, ori la spital! În cazul improbabil că vor bate palma, echipa va rămâne în liga secundă, însă dacă totul pică, gruparea giuleşteană va intra în faliment. Asta preferă Copos, care astfel scapă de toate datoriile. Toţi suporterii rapidişti sunt bulversaţi şi nu mai cred nimic din toată această telenovelă.

“Am decis împreună cu George Copos ca azi să ne vedem şi să semnăm. Ori semnăm acum, ori noi renunţăm la tot. M-am săturat! Înseamnă că oamenii ăia, inclusiv apropiaţi de-ai lui, care mi-au zis că nu trebuie să am nici un gram de încredere în negocierile cu el aveau perfectă dreptate. Ce spune azi, nu mai e valabil mâine. Chiar nu mai are sens să mai discutăm dacă nu punem semnăturile şi ştampilele. Noi am fost de acord să preluăm datorii care însumează în jur de 3 milioane de euro. Toate celelalte, care ar mai apărea, Copos a promis că le va achita el”, a afirmat Cristescu, citat de digisport.ro.

Omul lui Copos e sigur că se semnează

Preşedintele CA al FC Rapid, Ion Taban, este convins că actul de vânzare-cumpărare se va parafa astăzi, însă doar dacă “există voinţă din partea lui Nicolae Cristescu şi a asociatului său Adrian Zamfir”. “Am avut o nouă întâlnire cu domnul Cristescu şi asociatul dânsului. Totul este foarte clar. Ne-am pus de acord în absolut toate privinţele. Suma pe care dânşii şi-au asumat-o nu s-a modificat de la începutul negocierilor. Este aceeaşi din urmă cu 2-3 săptămâni. Este vorba de 2,165 milioane de euro plus obligaţiile bugetare ale clubului în perioada 7 decembrie 2012 - 31 mai 2013. Acum suntem în situaţia de a semna. Ceea ce domnul Copos a promis, s-a ţinut de cuvânt. Sumele sunt aceleaşi. Din păcate, atunci când ne întâlnim totul este foarte clar, dar apoi apar anumite declaraţii care nu fac tocmai bine. În momentul de faţă consider că mâine (n.r. - marţi) sau cel târziu poimâine (n.r., - miercuri) contractul de vânzare-cumpărare se poate semna, dar trebuie să existe voinţă din partea dânşilor. Acum chiar nu ar fi nici o problemă să se semneze”, a spus Taban.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Plopeanu, I. Cosmin, Drăghia

Fundaşi: Ad. Grigore, C. Păun, I. Voicu, Walace, N. Vasile, Dăescu, M. Stoica, Mardare, E. Stanca

Mijlocaşi: A. Matei, Martin, Al. Ioniţă II, Al. Coman, E. Dică, Firţulescu, C. Petre

Atacanţi: Andrei Ciolacu, Dobroiu, A. Călugăru

Amical de lux la Titu

Trupa lui Marian Rada dispută la doar două zile de la reunire o partidă de verificare. Echipa din Titu, rămasă in extremis în liga a treia, va fi joi seară adversarul alb-vişiniilor. Testul se va desfăşura de la ora 19.00, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

TAGURI: george, copos, cristescu, giulesti, rapidisti, suporteri, rapid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA
03 Iul 2013

o scarba de om cum e copos isi are locul lui deja pregatit langa becali
Random imageUltimele stiri
loading...