2017-01-21 00:11

SPORT


Nimic nou. Arbitrii viciază iar rezultate!

 |  21:00
Nimic nou. Arbitrii viciază iar rezultate!

Nu putea să treacă nici măcar o etapă fără probleme de arbitraj. În ultima rundă din 2011 nu a mai fost vorba de Radu Petrescu, Marius Avram sau Istvan Kovacs, acum au apărut alte două nume pe „lista condamnaţilor”. Alexandru Tudor şi Ovidiu Haţegan, arbitrii de pe lista UEFA, au făcut praf meciurile FCM Târgu-Mureş – Dinamo, respectiv Astra – CFR Cluj.

În ambele, fluieraşii au dat o mână de ajutor oaspeţilor pentru a câştiga meciurile. Dacă „Brad Pitt” Tudor a acordat câinilor la 0-0 o lovitură de la 11 metri inexistentă, Haţegan nu a văzut un penalty clar pentru ploieşteni, tot la 0-0, la un henţ în careu al lui Renan. Cele două faze au cântărit decisiv în stabilirea rezultatului final al întâlnirilor, Dinamo şi CFR câştigând astfel puncte preţioase în fruntea Ligii 1. Şi etapa nu e nici măcar la jumătate (n.r – cinci meciuri au avut loc după închiderea ediţiei).

Unde dai şi unde crapă

Ce este curios e că nu oficialii FCM-ului, dar nici bossul Astrei, Ioan Niculae, nu au făcut prea mare tărăboi după meciuri. Cei care s-au „sesizat” au fost Gigi Becali şi Adrian Porumboiu, care au pus tunurile pe conducătorii lui CFR Cluj. Patronul Stelei şi-a început tirada la DigiSport, numindu-l pe Haţegan un „nenorocit” şi „o mare jigodie”: „Degeaba facem noi fotbal, la batjocura asta. Să lăsăm pe CFR să ia ei campionatele. Şi cu Haţegan, şi cu Crăciunescu.

Ştie toată lumea că Haţegan e arbitrul lor. Când atingi mingea cu ambele mâini, nu este 11 metri? Cu Sibiul le-a scos mingea din poartă, cu noi nu le-a dat roşu. Nu ai nici o şansă la titlu cu ăştia. Ce şanse au Dinamo, Rapid, Vaslui? Nici una. Păi cum e posibil aşa ceva? Păi ce, suntem proşti? Noi suntem batjocura CFR-ului”.Tranşant în aceeaşi privinţă a fost şi Adrian Porumboiu, care a ameninţat că nu îşi va lăsa echipa să joace contra Rapidului: „Regret că am investit bani în mizeria de fotbal de la noi. Paszakany de la CFR e şmecherul şmecherilor!

Noi suntem carne de tun pentru Paszakany. Suntem proştii CFR-ului. Mă gândesc foarte serios să retrag echipa din Liga I. Pentru toate astea e de vină şi preşedintele arbitrilor, Ion Crăciunescu”, este de părere finanţatorul lui FC Vaslui. În cealaltă partidă incriminată, doar vicepreşedintele lui FCM Târgu-Mureş, Claudiu Maior, a taxat dur prestaţia lui Alexandru Tudor: „Am avertizat înainte de meci ca va fi hoţie, şi a fost una mare. S-a văzut mafia dintre Ion Crăciunescu şi Tudor”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-18

TAGURI: tudor, hategan, becali, porumboiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image