2018-11-18 12:14


Novak Djokovici a felicitat-o pe Kim Murray pentru victoria lui Andy de la Turneul Campionilor

 |  09:57
Novak Djokovici a felicitat-o pe Kim Murray pentru victoria lui Andy de la Turneul Campionilor

Novak Djokovici a felicitat-o şi pe Kim Murray, după ce Andy Murray a câştigat Turneul Campionilor de la Londra, sârbul considerând că aceasta are un rol important în cariera jucătorului britanic, informează The Guardian.

“Ar trebui să-l lăsăm pe Andy să se bucure puţin. Nu îi puneţi întrebări despre sezonul viitor. Merită să se bucure de ceea ce a obţinut. Şi echipa lui, la fel şi soţia lui. Şi ea are un mare merit. A născut în acest an. El a călătorit mereu. Ştiu cum este cu soţia mea, Jelena, prin ce a trecut ca mamă cu un copil mic acasă. Deci, Kim, felicitări. Ea probabil a făcut un efort mai mare ca Andy", a afirmat Novak Djokovici.

La rândul său, Andy Murray a spus că dicută cu Djokovici despre familiile lor.

"Noi nu discutăm despre tenis, clasamente sau meciuri. Poate când ne vom retrage acest lucru se va schimba. Dar acum vorbim de familii, copii. Am discutat mai mult anul acesta pentru că am devenit tată pentru prima oară. Am discutat despre dificultatea de a menţine un echilibru între viaţa de familie şi faptul că trebuie să călătorim tot timpul. Amândoi suntem cu soţiile noastre de mult timp, de când aveam 18-19 ani. Şi noi doi ne ştim de mult timp şi avem o relaţie bună. Nu este mereu uşor când joci în meciuri cu miză, dar mereu ne-am înţeles bine“, a precizat Andy Murray.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-21
Citeste si:
Andy Murray, victorie în faţa lui Novak Djokovic în finala Turneului Campionilor de la Londra

TAGURI: novak djokovic, felicita, kim murray, victorie, andy, turneul, campionilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...