2017-01-25 01:27


Novanc a semnat cu HCM Constanţa

 |  14:03
Novanc a semnat cu HCM Constanţa

Pivotulechipei naţionale de handbal a României, Marius Novanc, ultima dată la EnergiaPandurii, a semnat un contract valabil un sezon şi jumătate cu HCM Constanţa.El va debuta mâine la noua sa formaţie, în partida de pregătirecu Ştiinţa Bacău, dispută ce va avea loc la Constanţa.

“M-amgândit o perioadă până să semnez cu una dintre formaţiile care m-au ofertat.Cred că am ales cel mai bine, pentru că HCM este un club de tradiţie, cu multeperformanţe şi care în fiecare an îşi doreşte tot mai mult. În plus, oferta dela Constanţa a fost superioară din toate punctele de vedere. A contat şi faptulcă la Constanţa sunt cei mai mulţi internaţionali”, a spus jucătorul.

Pelângă Novanc, conducătorii de la malul mării mai negociazăşi cu Iulian Stamate, dar şi cu cinci internaţionali legitimaţi la UCM Reşiţa,însă aceştia din urmă vor fi transferaţi doar dacă vor fi declaraţi jucătoriliberi de către Federaţia Română de Handbal. Cei cinci sunt GheorgheIrimescu (pivot), Alexandru Stamate (inter stînga), Cristian Fenici (centru),Valentin Ghionea (extrema dreapta) şi Ionuţ Georgescu (inter dreapta - extremadreapta). Jucătorii reşiţeni nu şi-au mai văzut salariile de câteva luni şi şi-audepus memorii pentru a deveni liberi de contract.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image